Şimdi Ara

Iriver T6 Nasıldır? Acil 1 Saat İçinde Cevap?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar trekstor vibezim bozulduğu için yeni bir mp3 player arayışındaydım. Bugün mediamarkta gidiyordum kendi kulaklığımla test edeyim diye ve talihsizliğim peşimi bırakmadı yoldada kulaklığım bozuldu. O yüzden mp3 ile yanında birde kulaklıkta almak zorundayım. Kulaklık olarak heralde ep830 alacam. Yada belki ep630da olabilir.

    Şimdi geldik mp3 player kısmına, forumda sürekli ününü duyduğumdan ve artık türkiye pazarıda olduğundan iriver düşündüm aslında ve bana en uygunu t6 geldi açıkçası fakat bunu mediamarkt'ta olmadığı için deneyemedim. Forumdada hakkında en ufak bilgi dahi bulamadım. Acaba sizce nasıldır arkadaşlar? Ses kalitesi olarak ve kalite kadar önemli bir detay benim için ses yüksekliği olarak yeterli midir sizce?

    http://www.hepsiburada.com/iriver-t6-4gb-1.8-tft-lcd-ekran-radyo-ses-kayit-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52975

    Eğer yeterli değil dersenizde bu fiyat aralığında tavsiyeniz ne olur?

    Acil 1 saat içinde karar vermek zorundayım. Acil cevaplarsanız çok sevinirim.







  • Yüksek ses için sınırınız nedir bilemiyorum ama ben eski T serisinden T30u 3 yıl kullandım ve harikaydı; ses yüksekliğinden ziyade sesin kalitesi, berraklığı, her detayı duyabilmeniz(iyi bir kulaklığın yardımıyla elbette) çok güzel.. Yeni T serisinden T7'yi bir yıldır kullanıyorum, ses kalitesinden aynı şekilde memnunun. T5i ise kısa bir süre denedim, farkı yoktu. T6sı ise bu grubun son çıkan üyesi galiba henüz deneyemedim ama ses kalitesi konusunda yolda bırakacağını sanmam. Özellikleri sizi tatmin edecekse T7 ve T5i de düşünebilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.