Şimdi Ara

İriver T60 kadar kaliteli başka mp3 TAVSİYE!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. T60 almayı düşünüyordum geç kaldım. piyasada yokmuş. iriver t60 ın muadili aynı ses kalitesini bulabileceğim başka marka veya model tavsiyelerinizi bekliyorum...(tek istediğim AAA pille çalışan ve mp4 tarzı olmayan, video oynatmayan). Teşekkürler!!!



  • T60 artık üretilmediği için fiyatı biraz pahallandı.. Normal olarak;2gb'lık modeli 140-150 lira civarı satılıyordu..
    Gi..gi.. da 2gb olanı 190 lira.. Artık kalem pille çalışan kalite mp3 player ürertmiyorlar.. Bence paraya kıy al bir tane..
  • bencede almayı düşünorsan kaçırma. ben çok düşündüm önceki fiyatından almadım. içimde kaldı ama şimdi kullandığım Sony a-826 dan ses kalitesi ve şarz ile uğraşmama gerek kalmaması sebebiyle gayet memnunum.
  • sony den memnunmusun dostum iriver a göre karsılastırdınmı arkadsa iriver bulamadık barı sony alalım..
  • Ço kteşekkürler yorumlarınız için; evet seçenek olarak onlardan almak gerekiyor ancak satıcı ile irtibat kurulamıyor. cevap vermiyorlar yani. başka marka model tavsiyeniz nedir? sony kıyaslanabilir mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yyu2027

    Ço kteşekkürler yorumlarınız için; evet seçenek olarak onlardan almak gerekiyor ancak satıcı ile irtibat kurulamıyor. cevap vermiyorlar yani. başka marka model tavsiyeniz nedir? sony kıyaslanabilir mi?

    iriver t60'ın ses tonlamasına en yakın sesi ve volümü Samsung U3 ya da T10'dan alabilirsin.. Sony'nin E ve B serisin de istediğin ses verimini alamazsın.. Sony'nin S serisi biraz daha pahallı olmasına rağmen yanında verilen kalite kulaklıkla harika bir Digital player.. (Bağdat cagddesin de sony shop'ta denemiştim)
    http://www.sony.com.tr/product/nws-s-series/nwz-s638f




  • quote:

    Orjinalden alıntı: frux

    iriver t60'ın ses tonlamasına en yakın sesi ve volümü Samsung U3 ya da T10'dan alabilirsin.. Sony'nin E ve B serisin de istediğin ses verimini alamazsın.. Sony'nin S serisi biraz daha pahallı olmasına rağmen yanında verilen kalite kulaklıkla harika bir Digital player.. (Bağdat cagddesin de sony shop'ta denemiştim)
    http://www.sony.com.tr/product/nws-s-series/nwz-s638f

    Çok sağolun yorum için. gg deki mevcut son T60 satıcıları ellerinde olmadığını ilettiler. son umudumu da yitirdim. yine gg de iriver T5 2 Gb modelini gördüm. T5 nasıldır? bilgi verebilirmisiniz? ancak 2. el T60 veya T10 bulabilirsem havada kapacağım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adk80 -- 26 Aralık 2008; 23:39:09 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: SPETNAS

    bencede almayı düşünorsan kaçırma. ben çok düşündüm önceki fiyatından almadım. içimde kaldı ama şimdi kullandığım Sony a-826 dan ses kalitesi ve şarz ile uğraşmama gerek kalmaması sebebiyle gayet memnunum.

    iriver ile kıyaslamasını yapamam ama şimdiye kadar dinlediğim en iyi mp3 çalar kendisi.

    çok beğendiğim başka mp3 çalarlar da oldu ama sony a serisi bence muhteşem.
  • sansa clip ses kalıtesı bakımından bence hepsınden ıyı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Poker_Player

    sansa clip ses kalıtesı bakımından bence hepsınden ıyı.

    sansa eskiden orta halli mp3 çalarlar üretiyordu. bu yüzden bende sıcak bakmıyordum ama o kadar çok övgü duydumki g.g.de teklif verdim radyolu 4gb modeline.

    sen hangi modelleri kullandın?
    hepsinden iyi diyorsunda.
    kıyaslama yapailirmisin?
  • Samsungun hiç bir u serisinde t60ın ses kalitesini alamazsınız. samsung u2 de kullanıyorum u3de dinledim hiç bir farkı yok ses kalitesinde. samsungun u serisinde o kadar çok ekolayzır ayarı var ama sese etkisi çok çok az. tonlamalarda t60ın eline su dökemez ancak t60 alıyorsanız frux'un da tavsiye ettiği sennheise mx360ı mutlaka almalısınız. gerçekten çok şahane bir mp3 çalar oluyor birlikte
  • arkadasım clip kullanıyorum ben, head fi gibi ustaların bulundugu bır forumda bıle cok kısının tercıhıdır sansa clip ya da fuze.eskı sansaların ses kalıtesı cok ıyı degıl.ama bır kısıden bıle kotu yorum duyamazsın fuze ve clip hakkında.hatta ses kalıtesı olarak en ıyıler arasında gosterılıyor.adamlar yuzlerce dolarlık kulaklıklarınla ve tasınabılır amfılerın yanında tercıh edıyor bu mınık canavarı.aldıgında sende goruceksın kı ses klaıtesı muhtesem.
  • arkadaşlar elimde Amerikadan getirttiğim İriver T60 2gb mp3 player vardır...evden dışarı çıkarılmamıştır,toplamda 2-3 kez müzik dinlenilmiştir,işten güçten,kullanmaya zaman olmuyor..mp4player yada iphone almayı düşündüğümden kutusunda(bütün kutu içeriği ile birlikte),sıfırından farksız en ufak bi çizik dahi olmayan T60 ı satıyorum ilgilenenler pm atabilir
    ankaradayım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 29 Aralık 2008; 18:39:54 >
  • arkadaşlar arnızda iriver t5 2 gb modelini satanınız var mı
  • bendede trekstor ORGANİX var arkadasım alman kalıtesı ses olarakta yapı olarakta gercekten cok gusel dusunursen bır arastır pmle ulasabılırsın..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: faruxxx

    bendede trekstor ORGANİX var arkadasım alman kalıtesı ses olarakta yapı olarakta gercekten cok gusel dusunursen bır arastır pmle ulasabılırsın..

    Arkadaşlar hala karar vermiş değilim. Trekstor Organix nasıldır? ses kalitesi irivere yaklaşabilir mi? yorum bulunabilirmisiniz?
  • bende sizin derdinizi anlamadım açıkçası,öneri istemişsiniz sağolsun bi sürü arkadaşta öneri yapmış hala neyin kararını veremiyosunuz ilginç,bence hiç dünya markalarıyla uğraşmayın derim, alın bi minton geçin,yeterde artar öyleyse
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gongola

    bende sizin derdinizi anlamadım açıkçası,öneri istemişsiniz sağolsun bi sürü arkadaşta öneri yapmış hala neyin kararını veremiyosunuz ilginç,bence hiç dünya markalarıyla uğraşmayın derim, alın bi minton geçin,yeterde artar öyleyse


    Tebrikler mükemmel bir yaklaşım doğrusu. Cd çalar döneminden beri sayısız cd çalar, 8-9 tane de Mp3 player kullandım. minton da kulanmıştım. 14 ayda bozuldu bir daha açılmamak üzere. markadan ziyade model üzerinde insanların diğer tecrübelerini öğrenmeye çalıştım. evet birçok arkadaş cevap yazdı çok teşekkürler. bir müzisyen için müzik olayı bir minton alıp geçilecek kadar basit değil maalesef. Zaten minton tavsiye eden birinin bunu anlamasını beklemiyoum. iyi günler...




  • hocam senin sandisk sansa clip alman en iyi seçim gibi duruyor
  • ben senin için dedim arkadaşım, baktım bişeye karar vereceğin yok al minton geç dedim o yüzden
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.