Şimdi Ara

Irlanda'da Dil Okulu (Work and Study) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
7.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Covid19 güncellemesi

    Okullar şu anda halen online eğitime devam ediyor. Fiziki şartlarda eğitimin başlaması için Eylül ayını öngörüyoruz.

    Yine de ilk kez gelecekler için, vize başvurusundaki yığılmalar ve virüs salgını nedeniyle devam eden belirsizlikler bakımından 2021 itibarıyla gelmelerini öneririm. Halen devam eden çok uygun bir kampanyamız da bulunuyor. Fiyatlar ve sorularınız için benimle alevcork@icot.ie üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

    Konu hakkında çalıştığım okulun blogundaki yazılarımı takip edebilirsiniz.https://icot.ie/turkish-irlandanin-gozbebegi-corktan-herkese-merhaba/




  • ben de irlanda'ya geliyorum. ih adında bir okula kayıt oldum. barista eğitimi alacağım ve geldiğimde orada işe yerleştirecekler. bu başlıkta sürecle ilgili bilgi verdim. tekrar burada da bilgi kirliliği yapmak istemiyorum.
  • alevcork A kullanıcısına yanıt

    İrlanda’da work and study, çalışma, oturum izni, banka hesabı açma ve daha bir çok konu ile ilgili bilgi içeren kısa ve net videolarımı bu kanaldan paylaşıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrlanda’da work and study, çalışma, oturum izni, banka hesabı açma ve daha bir çok konu ile ilgili bilgi içeren kısa ve net videolarımı bu kanaldan paylaşıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrlanda'da eğitim alan öğrencilerin en çok merak ettiği konu olan Ankara Anlaşması ile İrlanda vatandaşlığı alma hakkında detaylı bir rehber video hazırladım. Nasıl başvurulur, hangi evraklar gerekir, nereye başvuru yapılır, hangi hakları verir ve diğer tüm sorularınızın yanıtlarını bulabilirsiniz.

  • İrlanda'da work and travel yapmak istiyor ama nereden ve nasıl başlayacağını bilmiyorsanız https://www.adviceyed.com/work-and-study/work-and-study-irlanda sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.