Şimdi Ara

İrlanda'da ingilizce okullari ve yasam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
19
Favori
22.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanal Dilenci

    Mail attım.

    dediğiniz fiyata en yakın fiyat cork english academy'yi buldum.
    Tamamdir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanal Dilenci

    Mail attım.

    dediğiniz fiyata en yakın fiyat cork english academy'yi buldum.
    Fiyatindan yuzde yuz emin degilim su an ve emailine donecegiz ama Cork English Academy guzel bir okuldur hem de Cork sehri Dublin'e gore biraz daha ucuzdur.
  • Hocam irlanda gay life nasil bahseder misin barlar falan evlilik vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VolcanoPower

    Hocam irlanda gay life nasil bahseder misin barlar falan evlilik vs
    Selamlar,

    Irlanda'da gay evliligi yasal ve bir erkek kadin iliskisi gibi dogal karsilaniyor. Avrupa'dan bircok gay cift buraya evlenmeye ya da guzel zaman gecirmeye geliyor. Her sene pride yuruyusleri buyuk bir cosuku ile yapiliyor. Bircok buyuk cok uluslu sirket de bu yuruyuslere katilarak desteklerini gosteriyorlar. Benim bildigim Dublin'de ozellikle iki gay bar-club var bir tane de gay olarak anilsa da iceride buna ozel bir aktivite gormedigim icin bilemiyorum tam olarak. Google'dan da bakilabilinir.
    George en unlu kulup, cok eglenceli bir yer ben defalarca gittim. Penti var yine ayni sekilde o da cok guzel ve eglenceli bir kulup. Son olarak Globe var George Bar'in karsisinda ve yine orasi da cok guzel bir yer. eminim dah abaska yerler de vardir bunlar sadece benim bildiklerim.
    Kesinlikle cok rahat tercih edilebilecek bir ulke bu acidan ama zaten Irlanda yasanabilecek ulkeler arasinda dunya siralamsinda oldukca yuksek bir siralamda bulunuyor.
    Asagidaki linke gore Irlanda dunyada yasamak icin en iyi ulkeler arasinda sekinci sirada.
    http://worldpopulationreview.com/countries/best-countries-to-live-in/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguragacik -- 27 Ağustos 2019; 14:46:58 >




  • Anlattığın kadarıyla havasını çok beğendim. Sırf o hava için gidilebilir, keşke imkânım olsaydı =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Replikans

    Anlattığın kadarıyla havasını çok beğendim. Sırf o hava için gidilebilir, keşke imkânım olsaydı =)
    Bir gun firsatin olur umarim
  • Selamlar ; ben 25 haftalık programı düşünüyorum fakat öğrenciyim ve bankada hazırda 7000 Euro bulunduramam bu parayı bulundurmadan programa katılma şansımız yok mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esoes12

    Selamlar ; ben 25 haftalık programı düşünüyorum fakat öğrenciyim ve bankada hazırda 7000 Euro bulunduramam bu parayı bulundurmadan programa katılma şansımız yok mu acaba
    Merhaba,

    Vizenin olmazsa olmaz sartlarindan biri bu 7 bin Euro. Sizin yoksa size sponsor olacbilecek kisilerin hesabinda olmasi da yeterli, anneniz, babaniz gibi.
  • ozguragacik kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim artık şansımı WAT da deneyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esoes12

    Teşekkür ederim artık şansımı WAT da deneyeceğim
    2 senelik is tecruben varsa Avustralya WAT icin yardimci olabiliriz.
  • HERKESE MERHABALAR,

    Ben İrem Filiz, Yurtdışı eğitim ve danışmanlık firmasında çalışıyorum, Ağırlıklı olarak İrlanda dil okulları için çalışıyoruz ve ana merkez ofisimiz Dublin’de bulunuyor orada da şirketimizin Türk kurucuları bulunmaktadır yani oraya gittiğinizde sizi karşılayacak güzel bir ekibimiz ve her zaman kapıyı çalabileceğiniz birileri bizlerden bulunmaktadır "Bunguo" olarak Dublin'de ofisimiz bulunduğundan sizlere iş bulma noktasında da yardımcı olmaya destek olmaya çalışıyoruz. Ayrıca bu konuyla alakalı orada bulunan öğrencilerimizin de olduğu WhatsApp gruplarımız var yine size gereken tüm desteği sağlıyoruz. Konaklama için de aynı şekilde yine yardımcı oluyoruz.
    Aynı zamanda İstanbul Kozyatağında da ofisimiz var ben de burada bulunuyorum.
    Kendim de bizzat İrlanda'ya dil eğitimine gittim geldim merak ettiğiniz tüm detaylar hakkında yardımcı olmak isterim..
    Sevgilerimle,

    Sosyal Medya hesabım:https://www.facebook.com/iremmflz bana buradan ulaşabilirsiniz ya da
    +90 850 885 0752 (Dahili: 1003) bu numaradan ulaşabilirsiniz

    instagram'ı ziyaret edebilirsiniz: @bunguolabs

    Facebook:https://www.facebook.com/bunguolabs/

    Youtube:https://www.youtube.com/channel/UC7SWkjM1h3tmYgC-ZBNiSgA




  • Merhaba arkadaslar,

    Su anda virus nedeniyle okullar butun ulkelerde tatil oldugundan, bircok dil okulu online canli egitime gecti.
    Ders saatleri ayni sekilde ilerliyor, yani okula giderken haftanin 5 gunu sabah 9 oglen 2 gibi ders gorurken online da ayni sekilde devam ediyor. Internet ortaminda bir sinif icerisinde canli egitim almis oluyorsunuz.
    En buyuk avantajlari da fiyatlar orgun ogretime gore cok daha ucuz, ve okula giderken ve donerken harcadiginiz vakti harcamiyorsunuz. Bir diger guzelligi ise bu ulkeye gelmeden yapilacagi icin, buradaki ev kiralari gibi yasam masraflarindan da kurtulmus oluyorsunuz. Dezavantajlari ise insanlarla yan yana olmadiginiz icin etkilesim biraz eksik kalacak ve pratik yapmak icin baska yollari denemeniz gerekecek. Bu tabi ki gecici bir durum, okullar acilinca yeniden orgun ogretime gecilecek ama su ortamda evde vaktini iyi degerlendirmek ve egitimine devam etmek isteyen arkadaslarimiz icin iyi bir secenek.

    Sevgiler
  • Merhaba arkadaslar,
    Ozelden bazi arkadaslarimiz soruyorlar ve bu sorulari da hepinizle paylasmanin faydali oalcagini dusunuyorum.
    Yine baska sorulariniz olursa bana sorabilirsiniz.


    Soru: dil okulu ve vize ile ilgili bir şey sormak istiyorum, 7000 euro olan parayı göstermenin alternatifi var mıdır, yani okul okuduğunu göstermek gibi böyle bir parayı göstermem münkün değil.

    Diğer bir konu ise çalışmak için 25 haftalık kurs almak mantıklı mı yani orada pandemiden sonra çalışma durumları nasıl olacaktır tahmininiz nedir ?

    Cevap: Merhaba, maalesef 7 bin euro'yu bir sekilde gostermeniz gerekiyor. Araba satisi olabilir, sponsorunuz olacak kisilerin banka hesabi olabilir (annenizin babanizin ya da baska tanidik varsa).
    Calismak icin daha iyi bir yol olmadigindan 25 haftalik kurs almak en mantiklisi. Ortalama bir iste aylik 900-1300 Euro arasinda kazanabilirsin. Kurs ucreti 3 bin Eurolardan basliyor uc aylik maasina denk geliyor. Gelecek icin cok mantikli bir yatirim oldugunu dusunuyorum.
    Pandemiden dolayi isler azaldi maalesef, ama bu her yerde boyle. Su an Turkiye'de ve butun dunyada da is olanaklari azaldi. Pandemi'den once gelenlerin cogu su an calismiyor, cunku devlet ayda 1600 Euro yardim veriyor calisamayanlara ve bu nedenle de genel anlamda is imkanlari azalmis olsa da pandemi maasi alip calismayanlar nedeniyle de ogrencilerin yaptigi islerdeki eleman ihtiyaci hala devam ediyor.

    Soru: Araba satışı derken ne demek istiyorsunuz yani mal varlığı göstermekte kabul ediliyor mu ?

    Cevap: Hesapta 6 ay para bulundurmazsaniz araba satisi yaparak hesaba birden koyabilirsiniz anlaminda soyledim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozguragacik

    quote:

    Orijinalden alıntı: hayrikoc61

    İngilizceniz ne durumda? Öğrenebildiniz mi?

    Ben su an ileri seviyeye geldim. Isimde haftalik toplantilarimiz oluyor, gerektiginde katiliarak yorumlarimi yapiyorum. Bazen egitimler veriyorum. Ingilizce sunumlar yapiyorum bazen onlarca kisiye bazen yuzden fazla kisinin olusturdugu gruplara. Cok tembellik yaptim ve hala yapiyorum, yoksa su an anadilim gibi konusmam gerekirdi.

    Alıntıları Göster
    2020 Yılındayız. Artık ingilizce öğrenmek için yurtdışına gitme gerektiği kesinlikle doğru değil.

    Alıntı yapmamın sebebi arkadaşımızın da 8 yıldır irlanda da olduğum halde ana dilim gibi değil demesi.

    Pek çok insan amerikaya falan dil için gidip boş dönüyorlar. Yani gezmeye gidersin, başka amaçların vardır anlarım ama ingilizce öğrenmek için yurtdışına şu ülkeye gidiyorum, gideceğim demek, bana çok saçma geliyor.

    Keza bir dil kursuna giderken, speaking derslerinin birinde bir arkadaş work and travel için abd ye gittiğinden bahsetti.

    Dedim ki faydası oldu mu?

    Böyle direk sordum çünkü 4 ay abd de kalmış ama ben çok daha akıcı konuşuyordum. Kursa da aynı tarihte ve aynı seviyede başlamıştık 2 yıl önce.

    Neyse demem o ki, zaman ayırıp çalışan birisi için evde oturup 3 ay çalışarak çok daha iyi bir ingilizceye sahip olursunuz.

    Ayrıca dünyada çok fazla aksan var. En doğru ingiliz aksanını bbc, ya da amerikan aksanını yine netteki hocalardan öğrenebilirsiniz.

    Böylece en geçerli aksanı öğrenmiş olursunuz. Konuştuğunuzda hemen herkes sizi anlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Covid19 güncellemesi

    Okullar şu anda halen online eğitime devam ediyor. Fiziki şartlarda eğitimin başlaması için Eylül ayını öngörüyoruz.

    Yine de ilk kez gelecekler için, vize başvurusundaki yığılmalar ve virüs salgını nedeniyle devam eden belirsizlikler bakımından 2021 itibarıyla gelmelerini öneririm. Halen devam eden çok uygun bir kampanyamız da bulunuyor. Fiyatlar ve sorularınız için benimle alevcork@icot.ie üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

    Konu hakkında çalıştığım okulun blogundaki yazılarımı takip edebilirsiniz. https://icot.ie/turkish-irlandanin-gozbebegi-corktan-herkese-merhaba/




  • bu başlıkta çok fazla bilgi buldum. çok teşekkürler. ben de irlanda'ya geliyorum. ih adında bir okula kayıt oldum. barista eğitimi alacağım ve geldiğimde orada işe yerleştirecekler. bu başlıkta sürecle ilgili bilgi verdim. bir sorum var. eğer cevaplarsanız sevinirim. ben başlıkta yazdıgım gibi genetik mühendisiyim. orada örneğin barista olarak çalışırken birgün genetik müh. ile ilgili bir iş bulsam ve ona geçmek istesem. bu durumda benim vizem mi değişiyor? orada yaşayabilmek için farklı bir istihdam vizesi mi veriyorlar yoksa work and study vizemle devam mı ediyorum?

    bu bilgiye hiçbir yerden ulaşamıyorum. bilen cevaplarsa çok sevinirim.




  • Hocam merhaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, bende İrlandada dil eğitimi almak için bir şirkete başvurdum fakat 2 aylık konaklama ücreti çok geldi.Bazı arkadaşlarda iş ayarlayacak şirketlerle anlaşmışlar o nasıl oluyor acaba? Birde sponsorum 7 bin euroyu kredi çekerek hesabında gösterecek problem olur mu?
  • secilsozgen S kullanıcısına yanıt
    Merhaba Secil, evet vize tipin değişiyor. Work and study ile geldiğğinde stamp2 iken şirket sana iş teklif ettiğinde ve sponsor olduğunda önce stamp1 4 sene çalıştıktan sonra da uzun dönem oturum vizesi olan stamp4 oluyorsun.
    yani tam zamanlı iş bulduğunda okula devam etmen gerekmiyor.
  • cagozkan C kullanıcısına yanıt
    Merhaba hala sorularına cevap bulamadıysan bana alevcork@icot.ie mail atarsan uygun olduğumda yardımcı olurum. forum içi Özel mesajlara bakamıyorum. Bol şans
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.