Şimdi Ara

İRLANDA VİZESİ 2024 - İRLANDA DİL OKULU FİYATLARI 2024 - YÜKSEK LİSANS - 4 YILLIK TECRÜBELERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Herkese Selamlar ,


    2020 Şubat Ayından Beri İrlanda'da Yaşıyorum. Yurtdışında Dil Eğitimi Ve Çalışma İzni Konularını Araştırırken İrlanda'nın Daha Kolay Vize Verdiğini Öğrendikten Sonra Bu Ülkeye Yoğunlaştım. Amerikadan F1 Dil Okulu Vizemin Sebepsiz Ret Olmasıda Beni Bu Duruma Hazırladı.


    2020 Şubat Ayında İrlanda'ya Dil Okulu Vizesi İle Geldim. İrlanda'da 6 Aylık Dil Eğitimi Alırsanız , Çalışma İzninizde Oluyor. Ayrıca İrlanda'da Türk Anlaşması Yada Bilinen Adıyla Ankara Anlaşması Hala Devam Ediyor.


    İrlanda'da 3 Yıl Aynı Şirkette Çalışan Bir Türk Vatandaşı Stamp-4 Vizesi İle Kalıcı Oturum Hakkı Elde Ediyor. Bende 3 Yılın Ardından Türk Anlaşması İle Kalıcı Oturum Vizemi Aldım.


    İrlanda'da 2024 Yılı Asgari Ücret 12.70 Euro Olarak Belirlendi. Ancak İrlanda'da Sadece Halkın %10'u Asgari Ücretle Çalışmakta. İrlanda'da Kuryelik Yaparak Şuanda 14-15 Euro Saatlik Net Kazanabilirsiniz.


    İrlanda'da Geçirdiğim Yaklaşık 4 Yıllık Sürede , Çok Fazla Öğrenciye İrlanda Vize Danışmanlığı Hizmeti Verdim. Sahip Oldugum Bilgi Ve Birikim İle Kendi İrlanda Dil Okulu Acentamı Hayata Geçirdim.



    Artık İrlanda'ya Gelmek İsteyen Dil Okulu Yada Yüksek Lisans Hedefi Olan Öğrencilere Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti Veriyorum.



    Sizlerinde İrlanda Hakkında Soruları Olursa Cevaplamaktan Memnuniyet Duyarım.



    Sorulara Göre Güncellemeler Yapacağım Arkadaşlar .


    --------------------------------------------------------------------------------



    İrlanda'da Üniversite Okumak 2024


    İrlanda'da Üniversite Okumak Gerçekten İyi Bir Fikir Olucaktır . İrlanda Avrupa Birliği Ülkesi Olması Sebebiyle Çok Fazla Öğrenciye Evsahipliği Yapmakta. İrlanda'da üniversite okumak yada yüksek lisans yapmak türk vatandaşları için aslında çok avantajlı. İrlanda'da Üniversiteden Mezun Olduğunuzda Sizlere Şartsız Koşulsuz 2 Yıllık Çalışma İzni Veriyor. Bu 2 Yıllık Çalışma Sürecinizde Şirket Sizinle Devam Etmek İsterse Süresiz Vizenizi Yeniliyorsunuz. İrlanda'da Türk Anlaşması Olduğu İçin , Mezuniyet Sonrası 3 Yıl Boyunca Çalışırsanız Zaten Kalıcı Oturum İzninizi Alıcaksınız. Bu sayede şirketinizden ayrılabilir başka işlerede geçebilirsiniz. Altın Kural Türk Anlaşmasına Başvuru için 3 yıl Aynı İşyerinde Çalışmış Olmak.


    İrlanda'da Üniversite Fiyatları 2024


    Arkadaşlar İrlanda'da Yüksek Lisans Fiyatları 2024 İtibari İle 6.000 Eurodan Başlamaktadır. Bildiğiniz Üzere Ücretler Okulun Kalitesine Göre Değişmekte. İrlanda'da giriş seviyesi bir üniversitede Yüksek lisans eğitimi 6.000 Euro İken Avrupanın En İyi 10 Üniversitesi Arasında Olan İrlanda Trinity College Yüksek Lisans Ücretleri 15.000 Euro Civarındadır.


    İrlanda Dil Okulu Fiyatları 2024


    İrlanda Dil Okulları Fiyatları Şehirlere Göre Değişiklik Gösterebilmektedir. Dublin Dil Okulu Fiyatları 2300 Euro'dan Başlamaktadır. Cork Ve Galway Dil Okulu Fiyatları ise Dubline Oranla Daha Ekonomiktir. İrlanda Dil Okulu Vizesi Çalışma İzni Sunmaktadır. İrlanda'da Dil Eğitimi Alan Öğrenciler Ciddi Birikimler Yapabilir. İrlanda'da Asgari Ücret 2024 Yılı Saatlik 12.70 Euro Olarak Belirlenmiştir.




    İRLANDA VİZESİ 2024 - İRLANDA DİL OKULU FİYATLARI 2024 - YÜKSEK LİSANS - 4 YILLIK TECRÜBELERİM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangal3454 -- 17 Aralık 2023; 5:13:13 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.