Şimdi Ara

ırmağa uçtum (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
4
Favori
19.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sigmaPI S kullanıcısına yanıt
    Çok doğru tespit. Dünyada bizi seven yok kimse kendini kandırmasın. Hele pasaportumuza yapılan muamele tuvalet kağıdına yapılmaz. Tabii bunda sırf yabancı ülkelerin kabahati yok,en büyük kabahat yine bizlerin,gittiğimiz yerin ağzına ediyoruz.
  • Hocam hiç sıkmayın canınızı, kaç kişinin canını kurtarmışsınız, varsın devlet bilmesin değerini
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sigmaPI

    quote:

    Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

    Geçen gün de tinerciler bana bıçak çekiyordu Ankara'nın ortasında. Kalkıp vursan sen suçlu olursun . Türkiye'den kaçalım hocam bırakalım kekolara koyunlara kalsın ülke olan bize oluyor...

    Kaçın da bizler herhalde dünya da en sevilmeyen ırkız. Araplar desen, günahlarını vermez; Avrupa müslümanız diye burun kıvırır; Amerika'lılar bizi halen Arap sanıyor; Ruslar ebedi düşmanımız; Balkan halkları, Bosna ve Kosovo hariç, bizden ölesiye nefret ediyorlar; Azerbaycan bile Türkiye'den vize istiyor; Türki cumhuriyetlerde esir kalan işadamlarımız hatırlayın; bir çok Afrika ülkesi yaşanamaz durumda. Geriye bir kaç seçenek kalıyor; Güney Amerika 'da mütevazı bir hayat ya da Uzak Doğu ülkeleri (Kore ya da Japonya; dil sorunu) ya da iyi bir kariyeriniz ve şansınız varsa Kanada. Çok kolay geliyor bırakıp gidelim demek. Ben Avrupa'da bir şirketle anlaştım, aylardır çalışma vizesi bekliyorum ki şirkette uğraşıyor. S-e-v-i-l-m-i-y-o-r-u-z, yüz yıllarca binlerce düşman edinmiş, bir tane dost edinememiş bir milletiz. Halen de dış politikamız entrikalar ve Brezilya dizilerini aratmayan cinsten.

    Konumumuz itibariyle sevilmiyoruz uzak ülkeler de önyargılı davranıyor.Fakat insanlarımız gerçekten iğrenç be hocam.Esenler Otogar'da bi Knada'lı işadamıyla tanıştım oturuyordum .Serviste yanımda oturan keko geldi oturdu diyo söyle bana yemek ısmarlasın. Adama dedim böyle böyle diyor bu Türk değil bakma sen buna falan daha konuşmayı bilmiyo lan keko. Baya kötüledim ama adam dayanamadı gitsin istediğini alsın dedi. Sonra gelmiş bana numara veriyo arasana diye internetten bi kızın numarasını almış galiba mal İstanbul'a gelmiş Ülkede ya böyle öküz kekolar var ya da koyun ergenler. İleride Çince öğrenip Asya'ya gitmek istiyorum veya bir Avrupa dili daha öğrenip dediğiniz gibi Kanada Norveç tarafları hayalimdir. Ben zaten Türküm demiyorum kimseye artık Moğol diyorum o zaman da barbar diyorlar Cengiz Han da Türk nihayetinde heryeri ezmişiz




  • Ceza sonucu ne oldu?
  • Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence doğru bir uygulama var . , nehir , göl , deniz gibi suyun bulunduğu yerlerden araç ile geçerken emniyet kemerlerini çözün diyorlar çünkü bir kaza anında araç suya düşerse emniyet kemeri ölümcül oluyor . ben uyguluyorum bunu .. size de büyük geçmiş olsun . lütfen bu başınıza gelenleri asla unutmayın ve çok daha dikkatli sürün . trafikte dikkat ve tedbir seviyesinin o kadar yüksek olması gerekiyor ki başkasının yapacağı hataları bile önleyebilmemiz gerekiyor bu belkı ımkansız gibi goruluyor ama işte o kadar dikkatli ve tedbirli olmalı her sürücü . . aksi halde kaza yada allah korusun yaralanma veya kaza olduktan sonra kimin ne kadar hatalı olduğunun bir önemi yok . haaa arabami ne olacak onun hiç bir önemi yok.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.