Şimdi Ara

irobot romba j7 plus 1 aylık kullanım özeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam irobot romba j7 plus hakkındaki izlenimlerimi yazmak istedim,lakin direk bunla ilgili bir yazı göremedim.

    Bir önceki robot süpürgem viomi s9 idi.

    Viomi s9 dan vazgeçme sebebim evafone Mİ servisinin çok kötü olması ve evde yokken çalıştırınca ufak tefek şeylere takılıp kalmasıydı.

    Fakat aradığım aşkı bulamadım malesef ben en akıllısını aldığımı zannetmiştim baz youtuberlerin tanıtımına aldanıp ama bu robot malesef öyle akıllı değil . misal evde yokken çalıştırıyorum engele takıldım diyor eve gidip baktığımda hiçbir engel olmamasına rağmen durmuş beni bekliyor kurtarmam için ama boşlukda 0 engel varken bunu yapıyor ,1 ayda 4 kez aynı şeyi yaptı . ayrıca viomi s9 bütün dolapların altına girip çıkarken aynı dolap ve komidinin altına romba girmiyor . viomi s9 tüm evi 2 kez süpür dediğimde bile tek sarjla tüm evi temizlerken 2 kez ,romba j7 tek sefer süpürmeye bile şarjı yetmiyor gidip şarj olup devam ediyor. birde sinir olduğum şey kablo veya ufak bir oyuncak gördüğü zaman 70 cm den fazla yaklaşmıyor . Bazende istasyonunu bulamıyor

    + ları ise çok daha sessiz çalışıyor viomiden

    + daha iyi süpürüyor

    Sormak istediğiniz birşey varsa cevaplıyabilirim.








  • Hocam merhabalar,

    Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Açıkcası j7+ için heveslenmiştik ama yorumunuz beni düşünmeye sevk etti.

    Aradan 7 gün geçmiş durum hala aynı mı? Bu birşeylere dolanma nerelerde gerçekleşiyor halıdan kaynaklanıyor olabilir mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yok hayır halıdan kaynaklanan bir durum yok hiçbir şey yokken takıldım diyor

  • ama genel olarak memnunum süpürme performansından takılma işinide azalttı bayağı . kafamı bozan özellikler olursa yazarım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.