Şimdi Ara

IRON MAN [PS5 ANA KONU] [EA MOTIVE]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • IRON MAN [PS5 ANA KONU] [EA MOTIVE]




    IRON MAN [PS5 ANA KONU] [EA MOTIVE]




    EA genelde kendi stulüdyolarıyla hikaye anlatılı oyunlar için bütçe ayarlayacağına dair anlaşma gerçekleştirip tasarı aşamasını aştıktan sonra güzel işlere imza atıyor. Ama bu dönemde para vurmanın en etkili yollarından birisi Online oyunlarla sağlandığı için hikayeli oyunlara pek yatırım yapmaya yanaşmıyorlar. Hatta henüz gündemden düşmemiş, hikayeli oyunlar için şöyle bir yorum paylaşmışlardı "Onlar harikalar (tek oyunculu hikaye oyunu oynayanları ima ediyorlar) ama sadece tek oyunculu hikaye oyunlarını oynuyorlar."


    EA bu açıklamasının ardından insanlar tarafından olumsuz yorum yağmuruna tutuldu. Neyse ki sonrasında bu hatalarını tek oyunculu hikayeli oyunlarla ilgili yaptıkları bir kaç gelişme ile biraz da olsa düzeltebildiler. Ve bu gelişmeleri takiben, bir kaç hafta önce EA stüdyosunun tek kişilik IRON MAN projesi üzerinde çalıştığına dair resmi olmayan, spekülatif haberler ortaya çıktı. Ve evet. Bu haber artık gerçek oldu. Gün itibariyle IRON MAN oyunu resmen duyuruldu!


    Önümüzdeki günlerde çıkış yapacak Dead Space Remake'in yapımını üstlenen EA MOTIVE ile Marvel Games işbirliğiyle yeni IRON MAN oyunu geliştiriliyor! Aksiyon-macera, üçüncü bakış şahıslı, hikayeli bir oyun bizleri bekliyor! Önümüzdeki günlerde takvimde çok fazla MARVEL oyunu var. MARVEL WOLVERINE, SPIDER-MAN 2, Amy Hennig'in Marvel oyunu, Marvel Midnight's Sun için beklerken bir başka bekleyeceğimiz MARVEL oyunu da IRON MAN oldu IRON MAN [PS5 ANA KONU] [EA MOTIVE] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 20 Eylül 2022; 19:50:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • EA Motive (Dead Space, SW: Squadrons) yeni bir tek oyunculu Iron Man oyunu üzerinde çalışıyor. Detaylar:


    -Özgün anlatı

    -Olivier Proulx liderliğinde (Galaksinin Koruyucuları)

    -Şu anda üretim öncesi

    -Geliştirilmiş daha fazla EA/Marvel oyunu



    IRON MAN [PS5 ANA KONU] [EA MOTIVE]
  • Marvel Entertainment ve Motive Studio, yepyeni bir Iron Man video oyunu için bir araya geldi


    IRON MAN [PS5 ANA KONU] [EA MOTIVE]


    Tamamen yeni bir tek oyunculu, üçüncü şahıs, aksiyon-macera Iron Man video oyunu şu anda Montreal merkezli Motive Studio'da erken geliştirme aşamasında.


    Çeviridir :


    Yepyeni bir tek oyunculu, üçüncü şahıs, aksiyon-macera Iron Man video oyununun şu anda Montreal merkezli Motive Studio'da erken geliştirme aşamasında olduğunu paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Ekip, Marvel'in Galaksinin Koruyucuları gibi geçmiş Marvel oyunları üzerinde çalışma deneyimi getiren Olivier Proulx tarafından yönetiliyor ve stüdyoda Ian Frazier, Maëlenn Lumineau ve JF Poirier gibi tutkulu endüstri gazilerinden oluşan özel bir ekip de onlara katılıyor.


    Marvel Games ile işbirliği içinde geliştirilen oyun, Iron Man'in zengin tarihine dokunan, Tony Stark'ın karmaşıklığını, karizmasını ve yaratıcı dehasını kanalize eden ve oyuncuların gerçekten Iron olarak oynamanın nasıl bir şey olduğunu hissetmelerini sağlayan orijinal bir anlatıya sahip olacak. Erkek adam.


    Marvel Games Başkan Yardımcısı ve Kreatif Direktörü Bill Rosemann, “Marvel'in en önemli, güçlü ve sevilen karakterlerinden birine ilişkin orijinal vizyonlarını getirmek için Motive Studio'daki yetenekli ekiple işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. "Zırhlı ikona duydukları özgün tutkuyla birleşen hem yerleşik eğlence dünyaları hem de heyecan verici bir oyun deneyimi sunmaları, efsanevi bir kahramana nihai Iron Man video oyunu biçiminde bir aşk mektubu verme arayışımızı ateşleyecek."


    Motive Studio, Star Wars™: Squadrons ve 27 Ocak 2023'te çıkacak Dead Space yeniden çevrimi gibi oyun geliştirme deneyimiyle, oyuncuların keşfetmeleri ve kendi kahramanları olmaları için hayranların favorisi dünyalar yaratma konusundaki yeteneklerini ve heyecanını bir araya getiriyor.


    Yürütücü Yapımcı Olivier Proulx, “Bugün eğlence dünyasının en ikonik Süper Kahramanlarından birine dayanan bir video oyunu yapma fırsatına sahip olmak bir onur ve ayrıcalık” dedi. “Kendimize ait diyebileceğimiz yeni ve benzersiz bir hikaye yaratmak için harika bir fırsatımız var. Marvel, bizi yeni bir şey yaratmaya teşvik ediyor. Çok fazla özgürlüğe sahibiz, bu da takım için çok çekici.”


    Oyun şu anda ön üretim aşamasında ve geliştirme sürecinde ilerledikçe daha fazla güncellememiz olacak. Bu, Marvel ve Electronic Arts arasındaki heyecan verici yeni bir işbirliğidir ve Iron Man birkaç yeni oyunun ilkidir. Motive, ekiplerini aktif olarak büyütüyor ve nihai Iron Man video oyunu macerasını yaratmalarına yardımcı olmakla ilgileniyorsanız , web sitelerindeki açık pozisyonları kontrol edebilirsiniz .


    Kaynak : https://www.ea.com/news/all-new-iron-man-video-game?isLocalized=true




  • Zenci Iron Man'a hazır olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önlerinde çok başarılı bir örnek var. Spider-man. Bu tarz bir iron-man oyunu gayet iyi olur

  • EA'in Yeni Iron Man Oyunu Frostbite Yerine Unreal Engine 5 ile Geliştiirliyor



    IRON MAN [PS5 ANA KONU] [EA MOTIVE]

    Electronic Arts tarafından oyunculara sunulacak yeni Iron Man oyunu hakkında çeşitli detaylar ortaya çıktı. Yeni bir iş ilanına göre bu proje Frostbite motoru yerine Unreal Engine 5 oyun motoruyla beraber geliştiriliyor. Frostbite, EA'in Battlefield, Need For Speed ve FIFA 17 gibi birçok oyununu güçlendiren teknolojik bir platform olarak karşımıza çıkıyor.

     

    İş ilanı oyunun hangi oyun motoruyla geliştirildiğini ortaya çıkardı



    IRON MAN [PS5 ANA KONU] [EA MOTIVE]

    EA'in resmi web sitesinde bulunan iş ilanı oyunun hangi oyun motoruyla geliştirildiğini açığa çıkardı. İş ilanı açıklamasında "Iron Man ekibine Unreal Engine 5 uzmanlığına sahip bir Ses Yazılımı Geliştiricisi" alınacağı yer alıyor. Buna göre de oyunun UE5 ile geliştirildiğini görebiliyoruz.

     

    İlk olarak Eylül 2022'de duyurulan yeni Iron Man oyunu Motive Studios ve EA tarafından oyunculara sunulmayı bekliyor. Tamamen yeni ve tek oyunculu bir deneyimi sunmayı hedefleyen yapım üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda aksiyon ve macera unsurları yer alıyor ve oyun şu anda erken geliştirme aşamasında bulunuyor.





  • IRON MAN [PS5 ANA KONU] [EA MOTIVE]
    IRON MAN [PS5 ANA KONU] [EA MOTIVE]Motivetwitter
    “Look who made it to #SDCC2023. 👀 Goosebumps seeing the #IronMan game at Marvel's booth!”
    https://twitter.com/MotiveStudio/status/1682782625562349569
  • Electronic Arts'ın Yeni Oyunu Iron Man ile İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı



    IRON MAN [PS5 ANA KONU] [EA MOTIVE]

    Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan süper kahraman temalı Iron Man ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Motive Studio tarafından geliştirilen oyunun yeni açıklanan detayları arasında ön / erken geliştirme aşamasında olduğu yer alıyor.

     

    Oyun şu anda erken geliştirme aşamasında yer alıyor



    IRON MAN [PS5 ANA KONU] [EA MOTIVE]

    Uzun süredir sessiz kalan proje hakkında yeni detayları Motive genel müdürü Patrick Klaus aktarıyor. Yayınladığı bir gönderide şunları belirtiyor: "Iron Man projesi şu anda erken geliştirme aşamasında bulunuyor. Daha önce Dead Space'in yeniden yapım sürümü ile uğraştığımızdan dolayı bu proje biraz arka planda kaldı. Ancak şimdi yönümüzü tamamen yeni projeye çevirdik. Proje için bir hayli heyecanlı ve tutkuluyuz."

     

    Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyunun şu aşamada elbette bir çıkış tarihi veya tahmini yok. Oyun erken geliştirme aşamasında olduğundan dolayı da uzun yıllar bekleyeceğimiz anlamına geliyor. Dolayısıyla yakın zamanda oyunu beklemiyoruz.



    BSC.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.