Şimdi Ara

İş Bankası bana neden limiti düzgün bir kredi kartı vermiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 12 senedir bu bankada hesabım var. Bankada mevduatım var, borsa işlemlerini yapıyorum. Borcum da yok.

    Tamam şu an bir yerde çalışmıyorum ancak kira gelirim var. Bu geliri de belgeleyebilirim ayrıca kiralar iş bankasına yatıyor.


    Bana öğrenciyken bir kredi kartı verdiler. Limit 2 bin lira. Yıl olmuş 2023 hala 2 bin lira limitli kartım var. Şaka gibi. Limiti artırmadılar. Bu kartı kullanmıyorum bile.


    Başka hangi bankaya geçebilirim? Şöyle en azından 10-15 bin limitli kartım olsaydı.




  • iş bankasında şubeden başvuru yapmayı denediniz mi hocam?

  • Yüksek limit istiyorsanız Finansbank’ı tavsiye ederim. Kampanya yönünden fazla kampanyası yok iş bankasında olduğu gibi ama size limit lazımsa eğer birkaç ay düzenli kullandığınız takdirde limitiniz kat ve kat artacaktır. Ben geçen sene bu zamanlar Enpara kredi kartını aldım ( Enpara, Finansbank’a bağlı bir şubesiz bankacılık hizmeti ) limitim 1000 TL’ydi ve ilk kredi kartımdı. 6 ay boyunca 1 kuruş bile artmadı. 6 ay sonunda ise kademeli olarak arttı. Finansbank’tan da bir kredi kartı aldığınız takdirde her iki kartı da ortak limitle kullanabiliyorsunuz. Fakat bilgileriniz güncel olmalı ve gelirinizi de yüksek yazmanızı tavsiye ederim. Finansbank’ta periyodik limit artışını açtığınız takdirde birkaç ay sonra limitiniz kat ve kat artacaktır. 20, 30, 50 hatta 100 bin bile olabilir. Ve bu özelliği kapatmadığınız takdirde limitiniz artabileceği kadar artar. Önce Finansbank’tan bir kredi kartı alırsınız şayet onaylanırsa Enpara’dan da bir kredi kartı alırsınız ortak limitle kullanırsınız. QNB Mobil’i de severek kullanıyorum modern bir arayüze sahip.

    Enpara kredi kartının özelliklerinden bahsedecek olursam bu kartın yıllık üyelik ücreti bulunmuyor, her ekstre döneminde toplamda 3 harcamanızı 6000 TL’ye kadar faizsiz taksitlendirebiliyorsunuz ( taksit kısıtı olan sektörler hariç ) 2000 TL’ye kadar olan bir harcamayı taksitlendirdiğinizde 1 hakkınız gider. 6000 TL’lik bir harcamayı taksitlendirirseniz 3 hakkınız birden gitmiş olur. 2001 - 4000 TL arası harcamanız ise 2 hakkınızı götürür. Ayrıca faturalarınızı Enpara kredi kartıyla herhangi bir komisyon ödemeden ödeyebilirsiniz. Şahsi fikrim sadece Enpara kredi kartını kullanırsanız limitiniz çok da fazla artmayacaktır fakat ayrıca Finansbank’tan da bir kredi kartı alırsanız Finansbank, limitinizin artma şansı olduğunda size 15 gün önceden SMS gönderecek ve belirtilen tarihte limitiniz otomatik artırılacaktır. Finansbank artınca Enpara da artacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix3434 -- 18 Temmuz 2023; 19:19:25 >




  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Hocam öğrenciyken kart aldığınızdan dolayı meslek bilginiz öğrenci olarak sistemde hala kalmış olabilir. Şubeye uğrayıp konuşmanizi tavsiye ederim
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt
    Qnb epey bonkör bir banka ama kredi kartı avantajı maalesef iyi değil. İs Bankası ile karşılaştirdigimizda iş Bankası bir tık daha iyi. Gerçi eski maximum dan eser kalmadı şimdi ...
  • evenko kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Finansbank limit yönünden bonkör olsa da kredi kartları İş Bankası, Garanti ve Yapıkredi’nin kartları kadar avantajlı değil ve kampanyaları da çok az. Fakat yüksek limite ihtiyaç duyuluyorsa ve bu 3 büyük banka yüksek limitler vermiyorsa tercih edilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix3434 -- 18 Temmuz 2023; 19:22:28 >
  • Şubeye gidin bilgilerinizi güncellesinler limit artışını sağlasınlar.
  • thexp T kullanıcısına yanıt

    Yok denemedim. İşcepten artış denedim kabul etmedi. Ya bu devirde öğrenciye bile 2 bin liralık kart verilmez. Hatta otomatik limit artışını bile açmıştım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 19 Temmuz 2023; 0:9:52 >
  • evenko kullanıcısına yanıt

    Bu kadar senedir maximum kartında bir özelliğini göremedim ki. Toplanan puanlar sakız parası eder.

  • evenko kullanıcısına yanıt

    İyi de 2 sene önce şubeye gittiğimde hala öğrenci misiniz demişlerdi. Hayır demiştim. O yüzden öğrencilik avantajımı kaybetmiştim. İşcepte kartın açıklamasında upgraded yazıyor. 2 bin limitli kart 

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    şubeye gidip kredi kartı limit artışı için geldiğinizi belirtin, bilgilerinizi güncelleyip sisteme girsinler bu şekilde istediğiniz kadar limit arttırabilirsiniz. sgk hizmet dökümü, maaş bordrosu gibi şeylere gerek yok gelirlerinizden herhangi birine ait bir kaç dekont yeterli olacaktır.


    ben bu şekilde arttırdım, benzer durumdaydık 2000 tl limitli öğrencilikten kalma kartım vardı, limiti 180k oldu hala kullanıyorum. sizdeki gibi upgraded yazıyor :)

  • Benim 5 yıl önce 5k limitle aldığım kartın limitini güncellemek istedim 100k yaptılar. Eğer kredi kartından aidat kesmiyorlarsa halen seni öğrenci sanıyorlar demektir ama 4 yıl sonra güncellediklerini biliyorum değişmiş olabilir.

  • İsbankasi artırmıyorsa uğraşmayın ben şubeye gittim başvuru yaptım nafile benim de artmadı.Sizin gibi 2008 de aldığım kredi kartıydı öyle kenara attım duruyor kredi puanıma olumlu etkisi var
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

    Öyle düşünüyorum. Sanki bana gıcığı var.

  • Benim de yakın zamana kadar aynısıydı.


    Şubeden müşteri temsilcisi aradı, maximiles black verelim dedi. "E dedim limit 5bin₺, en az 50bin₺ limiti olana kartı veriyorsunuz nasıl olacak?". Temsilci siz bana gelirinizi gösteren bir belgeyi iletin, ben şubeden kart başvurusu yapayım dedi.


    Sonra şube çalışanının mail adresine son üç ay yatan maaşımın dekontunu mail attım, kart limitini olabilecek en üst limite çıkardılar. Mevcutta bir bankada maaşım kadar limitli kart vardı. İşbank maaş x3 limit verdi. Zaten yasal olarak tüm bankalardaki toplam kart limiti maaş x 4 kadar olabiliyor.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Bankalar şahıs değil sizi istesin istemesin gıcıklık yapsın..

    1)Eğer borcunuzu zamanında ödüyorsanız.

    Gecikme/Asgari ödeme yok!!


    2)Kart limitinin tamamını değil 50%-60% geçmeyecek şekilde doğru kullanıyorsanız..

    (2000 tl nin 1500 kullanmak gibi)


    3) Şubeye dekontlar ile gitmeniz gerekmekte.

    Online, uygulama,telefon ile basvurunca sistem dikkate almıyor!!

  • 2021 de 500tl limitle çıkartmış olduğum maximum genç ( çalışan ) kartımda şuan 70 bin limit var. bu kartı da zor bela çıkardım. daha önce hiç kredili ürün kullanmadığım için kimse vermedi kredi kartı. sağolsun iş bankası verdi. kredi kartını düzenli kullanır ve ödemeleri geciktirmeden yaparsanız limitiniz kısa sürede artar

  • Byblack58 kullanıcısına yanıt
    Hocam yine de 2 sene için az limit vermiş. Garanti bankasından kredi kartı alıp 1 sene kullanıp 100 bin limiti aşanlar var, forumda
  • Benim işlem hacmime göre iyi, ayrıca garanti Bankası bol keseden dağıtıyor 😁

  • 500k limit var, kredibiliteye bagli olabilir

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.