Şimdi Ara

İş Görüşmesine Gideceğim Tecrübesizim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar şu an çalıştığım yerde muhasebe'ye bakıyorum ancak gönlümde çocukluğumdan beri Yazılım var, tecrübesizim yazılımın temel mantığını kavramış durumdayım ancak tecrübem olmadığı için hele bir de lise de muhasebe okuduğum için ( zorla ) bir işe yaramıyor.

    Şu an ki patronlarımdan biri Yazılım Mühendisi beni bir yere görüşmeye yolluyor bugün öğlen, orayla görüşeceğim nasıl konuşmalıyım, bende gelecek olduğuna nasıl inandırabilirim? Projelerimden hayallerimden bahsetmelimiyim yoksa, soyut değilde somut veriler hakkında mı konuşayım... İşe alınmalıyım alınmak zorundayım. Önerilerinizi bekliyorum... Teşekkürler



  • Merhaba. Ben iş görüşmesine yönelik bir öneri ya da bilgilendirme yapamayacağım öğrenci olarak. Ama yazılım alanında ilginiz varsa ve seviyorsanız sektörde ne yapmak istediğinizi, uzmanlaşmak istediğiniz alanı seçmelisiniz.

    Yazılım çok geniş bir dünya. Web sitelerinden ticari yazılımlara, oyun geliştirmeden veritabanı yönetimlerine bir çok dal mevcut. Bundan sonra seçtiğiniz alana yönelik kendinizi geliştirirseniz ve o konuda iş başvurusu yaparsanız aç kalacağınızı düşünmüyorum.

    İlla mühendis ya da teknisyen olmak gerekmiyor bence. İşinizi doğru yaptığınız sürece ekmek bulursunuz.

    Umarım görüşmeniz olumlu geçer. Başarılar dilerim.
  • Konunun üzerinden günler geçmiş ben bildirimi bugün okuyabildim teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.