Şimdi Ara

İş hakkında yardıma ihtiyacım var. Lütfen bana yardımcı olun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bu zamana kadar sadece çağrı merkezlerinde müşteri temsilcisi olarak çalıştım fakat artık çağrı merkezinde çalışmak istemiyorum ve sektör değiştirmek istiyorum. Yaşım 20 bu arada, güvenlik kursuna kayıt olmayı düşünüyorum açıkçası fakat yaşım 20 olduğu için silahlı güvenlik görevlisi olamıyorum fakat silahsız güvenlik görevlisi olabiliyorum. Kurs ücreti 300-400 lira arasında değişiyor oturduğum semtte yani en fazla 400 lira kurs ücreti tabi bunun sağlık raporu ücreti 50 lira ve sınavı kazandıktan sonra vergi müdürlüğüne ödemeniz gereken 450-500 lira gibi bir ücreti de var yani yaklaşık 1000 liraya yakın bir masrafı var güvenlik kursunun.

    Buraya kadar okuduysanız, okuduğunuzu varsayıyorum eğer okumadıysanız da lütfen okuyun. Silahsız güvenlik görevlisi olursam rahat bir şekilde iş bulabilir miyim? Silahsız güvenlik görevlisi olan birisi varsa eğer aslında hiç bir şey bilmediğimden detaylı bir şekilde bilgi verirse ve anlatırsa çok sevinirim.

    Bu da diğer sorum. Güvenlik sektörü dışında rahatlıkla iş bulabileceğim başka bir sektör var mıdır? Şimdiden konuya cevap yazan, yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Minnettarım.







  • Güvenlik çok mu rahat sanıyorsun bankadayim dışarıdan görüldüğü gibi değil arkadaşım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş bulma ile ilgili siteler var. Bu sitelerden başvuru yapabilirsin, birçok arkadaşım bu şekilde iş buldu ya da gözüne kestirdiğin firmalar varsa birebir başvurup onların forumları var onları doldurmakta işine yarar bir gün çık evine 30 40 km mesafedeki birçok firmaya başvur.



    umarım hayırlısı ile iyi bi iş bulursun.
  • Git tır şöförü ol daha çok kazanırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Camouflage``

    Güvenlik çok mu rahat sanıyorsun bankadayim dışarıdan görüldüğü gibi değil arkadaşım

    Kolaylıklarını ve zorluklarını anlat o zaman dostum. Bizde bilgilenelim ve öğrenelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TRajikomik

    iş bulma ile ilgili siteler var. Bu sitelerden başvuru yapabilirsin, birçok arkadaşım bu şekilde iş buldu ya da gözüne kestirdiğin firmalar varsa birebir başvurup onların forumları var onları doldurmakta işine yarar bir gün çık evine 30 40 km mesafedeki birçok firmaya başvur.



    umarım hayırlısı ile iyi bi iş bulursun.


    O siteleri sürekli inceliyorum ve başvuruyorum zaten fakat iş bulma sitelerinde geri dönüş hemen olmuyor. Aradan bayağı zaman geçtikten sonra geri dönüş yapıyorlar genelde. Gözüme kestirdiğim firmalar var da çağrı merkezinde çalıştığım için iş deneyimi olarak saymıyorlar yani pek bir işe yaramıyor ne yazık ki. Teşekkürler yine de hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rfssfr

    Git tır şöförü ol daha çok kazanırsın.

    Hiç bir ehliyetim yok.
  • Güvenlik sertifikanda yok ona bakarsan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rfssfr

    Güvenlik sertifikanda yok ona bakarsan

    Alacağım zaten çok zor bir şey değil güvenlik sertifikası almak. Ehliyetin her şeyi değişti artık, eskiden olsa haklıydın. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.