Şimdi Ara

İŞ İMKANI (İSTANBUL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 17 yaşında öğrenciyim saat 12:00'dan sonra veya 13:00'dan sonra part time çalışabileceğim bi yer var mı?

    hep baba eline bakmak istemiyorum, bazı isteklerim oluyor babayada hep al diyemiyorsun sonuçta bi koç oğlu yada sabancı torunu değiliz durumumuz belli onun için şöyle 3-5 atan bi iş bulsam yeter sadece isteklerimi karşılıcak şekilde bir miktar para versin geresi sorun değil, istanbul avrupa yakasında olması gerekiyor bide belirteyim!



  • AtleticSporcu kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şuan Burger king de çalışıyorum eğer bir iş bulamazsan bu senin için bir alternatif olsun. Eğer yakınsan seni aldırırım yanıma Kozyatağında çalışıyorum. Ama dediğim gibi burger king son alternatifin olsun çünkü çok yorucu sıkıcı ve simir bozucu bir iş yakında çıkmayı planlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş burger nedir durum nasıl maaşı ve saatleri dediğim gibi mi? bende burger felan pek düşünmüyorum hem oraya gelen insanlarla uğraşılmaz hemde o koşuşturmaca bunaltır ama dediğin gibi son alternatifim olabilir.koz yatağı kadıköyde karşıda kalıyor bana ama denenebilir.
  • AtleticSporcu kullanıcısına yanıt
    Hocam Dominos vs. pizzacı dükkanlarında garson olarak çalısabilirsiniz bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzcanQQ

    Hocam Dominos vs. pizzacı dükkanlarında garson olarak çalısabilirsiniz bence.

    dediğim gibi 12'den sonra alım yapıyorlarsa amenna sıkıntı yok ama iş başlangıç saatleri önemli uymayabilir malum öğrenciyiz kaptan
  • Hocam özel sektör işler akşamları yoğun olur. Yani bi firmada 10 kişi çalışıyorsa bunun 2 si sabah vardiyasında 8 i akşam vardiyasında çalışır. Saatin açısından sıkıntın olmaz. Eğer daha önce hiç bir yerde çalışmadıysan iş beğenmemezlik yapma lüksün olmaz emin ol. Herkes tecrübeli eleman arar veya torpilin olacak. Son söz olarak ya torpil ayarla ya da iyi - kötü demeden her eleman arayan işe başvur dönen olur elbet.
  • Ayarcibaba A kullanıcısına yanıt
    Çok doğru hocam is deneyimim pek yok sadece garson olarak ufak bi yerde calistim oda zaten az birazdi neyse dedigin çok doğru deniyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtleticSporcu kullanıcısına yanıt
    Burger King , Sbarro Pizza gibi yerlere sadece haftasonu çalışmalık bile eleman alabiliyolar :D Ben de 17 yaşındayım bu yaz Sbarro da çalışcam seneye staj + haftasonları Sbarro da çalışcam . 250 tl fln veriyolar galiba haftasonu çalışan eleman için sigorta noluyo bilmiyorum ama .
  • Sadece hafta sonlari 250tl mi? Öpte başına koy hocam nefis olur valla sen nerde giriyorsun semt olarak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.