Şimdi Ara

İş Kurmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 150 bin tl para var diyebiliriz.Yaşadığım yer köyler dahil 45 bin nüfuslü yazın nüfusun 2 katına çıktığı ,2 yıllık yaklaşık 1000 kişinin olduğu üniversite var.2 tane halı saha var 8 tane pide ,şiş yapan restorant 2 tane fast foodcu 1 tanede pizzacı var.Cafe tarzı olarak 1 tane yer var orasıda tam cafe deil gibi.1 tanede nur pastanesi var.Benim düşüncem buraya cafe restorant tarzı bir yer açmak.Waffle filan ailecek kahve içeceğiniz ,değişik damak tadı olan bir yer yok.Ben restorantda böyle şeyler düşünüyorum waffle ,çay ,kahve çeşitleri ,şiş türleri ,pizza olan yer düşünüyorum.Sizin önerileriniz nerlerdir?



  • Bu kadar ciddi bir konuda öneri almak için Donanım Haberin Ergen yuvası olan Konu Dışı bölümüne gelmek hiç akıllıca değil. (Konu dışı özele açmışsınız geri aldım lafımı..)


    herneyse
    Bana kalırsa belirsizliklerin bu kadar yoğun olduğu bir ülkede iş kurmak çok riskli bir atılım olur, doların durumu buyken bir de üzerine komşulala olan ilişkilerimiz bu denli kötü haldeyken olası bir krizde o paranız erir gider. Bence hiç bir şey yapmayın bekleyin, bazen en akıllıca şey beklemektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 25 Kasım 2015; 15:56:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.