Şimdi Ara

İş meseleleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vay arkadaş yeni topic açarken heycanlandım yıllar sonra. Eski kasayı yan yatırcılardan kimse kaldı mı bilmem ama ozamanlar kararsız kaldıgımda hep konudışına sorardım

    Şimdi şöyleki ben makine mühendisligi okudum ve bu hafta stajımı teslim edip bitiriyorum. 3 Yıldır da sanayide imalattan sorumluydum. Ancak IT'ye geçiş yapmak istiyorum. İletişimim çok güçlü. Biraz aşatırma sonucu arkadaşlarımın da tavsiyesi üzerine proje yönetimine yönelmek istiyorum.
    Lakin şöyle bir durum var. it sektöründen çok uzak kaldım html'ler sqller hiç bilmiyorum. Ne dersiniz bi sertifika çakıp yöneleyim mi yoksa sanayide bön bön devam mı edeyim?

    Varmı Yardımcı olabilcek konuyla alakalı arkadaş?







  • Bende makine mühendisliği okudum.Çalışabileceğin bir çok alan var satış&pazarlamadan imalata kadar.İletişimin güçlü olduğunu düşünüyorsan İT ye geçiş yapabilirsin bilmediklerini öğrenmen çok sürmez
  • IT Bölümü kendini geliştirebilir sen; çok çok iyi Donanım yazılım özellikle yazılım maaşlarını bir duysan ben lisede Web tasarım okudum üniversite Bilgisayar Programcılığı C, C++,C#, Squel, Java, Css, Html, Adope Programaları şimdilik aklıma gelenler bunlar bir sürü şey gördüm ama okulda gördüğünle olmuyor, kendini geliştirmen lazım Günümüz çağında herkes bilgisayar kullanmayı biliyor, herkes herşeyi yapabiliyor seni onlardan ayıran bir özellik olması lazım.İnşallah hakkında hayırlısı olur, ben yönümü değiştirdim ama; staj da bile IT de çalışamadım. Gerisi de gelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.