Şimdi Ara

iş sözleşmesindeki madde.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba . 6 aydır bir firmada satış danışmanlığı yapıyorum. şirkete başlarken imzaladığım sözleşmede 14 maddelik bir ' mağaza temizliğine dikkat edeceğim , ürünlerin çalınması zarar görmesi gibi durumlarda maaşımdan kesileceği ' gibi durumları gösteren bir sözleşme imzaladım. bir maddesi kısaca şöyleydi. Müşteri memnuniyeti maddelerini yerine getireceğim. burada belirtilen madde bu kadar. şimdi şirket bizden mağazasının google üzerinde bulunan noktasına ayda en az 10 yorum yaptıracaksın , yaptırmazsan savunmanı alırım gibi bir tutum sergiliyor. böyle bir hakkı var mı . eğer bunu yapmazsam savunma yazarsam bu bana problem olur mu ? desteklerinizi bekliyor , iyi geceler diliyorum.




  • rochezdea R kullanıcısına yanıt
    İmzaladığınız tüm sözleşmenin detaylarını bilmiyorum fakat burada yazdığınıza göre sizden bu sözleşmedeki maddelere dayanarak savunmaya almaya hakları yok.Google’a yorum yapmayı hangi is maddesine veya sözleşmeye dayandırıp savunma alacaklar merak etttim.

    Üzerinizde mobbing uygulamaya çalışıyorlar gibi hissettim istediklerini yaptırabilmek icin
  • maddeyi şu şekilde açıklayabilirim. ( müşteri memnuniyeti kurallarına uyacağım) madde bu kadar kuralları dönemsel olarak değiştiriyorlar ilk girdiğim zaman 5 adet istemiyordu şimdi 10 oldu . 10 adet altı savunma yazacak gibi bir tutum sergileniyor.

  • Problem olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.