Şimdi Ara

İşcep Anında Kredi Limiti Düşürülmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, işbankasından düzenli olarak ihtiyaç kredisi kullanıp kapatıyordum, en uygun faizi o verdiği için sık sık kredi geçmişim vardır bankası ile. Ancak bugün kontrol ettiğimde anında kredi limiti 70.000 TL'ye düşürülmüş, normalde 200.000 TL idi. Sebebini bilen var mı, bankalar kredi musluklarını kapatmaya mı başladı acaba?




  • Ellie_Williams kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için.
    Bende neden YK sık sık vermeye çalıştığı ön onaylı 360'ı bir anda 70 olarak güncelledi, bir yanlışım mı oldu diyordum alacağımdan değilde
  • ben bu olayı daha tam anlayamadım. ilk başta haber geldi merkez bankası ihtiyaç kredilerini max 1.37 olarak düzenledi, bankaların kredi kullandırmak için de karşılık bulundurması gerekli diye. sonra ilk 70 bin muaf tutuldu. bankaların oran düşürmesi gerekirken, bankalar oran artırdı insanlar kullanmasın diye. ben de iş bankasından çok sık kredi kullanırım, son zamanlarda taban oranı 1,95 iken ben hep 2'den kullanıyordum. dün bankacıyla konuştum minimum 2.85 diyor 70 bin üzeri için. bankalar mı merkez bankasını takmıyor, merkez bankası mı danışıklı dövüş yapıyor anlamadım. hayır bankalar takmasa kredi kartı faiz oranları için de takmaz 1.36'yı. bu ülkede şuanda krediyle mal mülk sahibi olma imkanı yok oldu, vadeler saçma, faiz oranları saçma. doları baskılayacağız diye yapmadıkları kalmadı, krediyi yasaklasalar daha doğru bir hamle.

  • olcay2078 O kullanıcısına yanıt

    İş cep şu an, 70 bin tl 24 ay vade için 1,97 oran veriyor. Bu oran dün 1,95'di.

  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

    hocam 70 bine kadar varlık bulundurma zorunluluğunu iptal ettiler o yüzden 70 bine kadar oranlar eskisi gibi. kredi ekranın bazı müşterilere 70 bin üzerinde hesaplama bile yaptırmıyor. ben hesaplama yapabiliyorum 2.85 oran veriyor, annemin işcep'te denedim 70 bine kadar miktar yazın diyor.

  • Enteresan bir durum gerçekten. Teşekkürler herkese bilgilendirmeler için.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.