Şimdi Ara

ISDone.dll ve unarc.dll hatası, bu illetin çözümü ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4-5 aydır benimle birlikte olan başıma illet olan bu hata. İngilizcem var çok şükür araştırdım durdum yabancı forumlarda youtube'da vesaire fakat problemi çözmenin imkanı yok. Yazılımsal dedim denedim durdum başaramadım. Donanımsal dedim biraz temizlik yaptım PC'de ama yok.

    Şimdi gelelim konuya. Korsana her ne kadar karşı olsam da aşırı olan fiyatlar yüzünden bazı oyunlarda hepimiz korsana kaçabiliyoruz. Steam kütüphanemde 82 adet oyun var. Hepsini indirip oynayabiliyorum bir sıkıntı olmuyor. İndirmede oynamada bir problem yok. FAKAT, 3 ay önce Crash Bandicoot N. Sane Triology indirdim FitGirl Repack ama kuramadım bu hatayı aldım. 1 haftadır da xatab versiyonu olan Fallout 4 GOTY kurmaya çalışıyorum aynı hatayı alıyorum.

    DENEDİĞİM ÇÖZÜMLER:

    1- ISDone.dll ve unarc.dll dosyalarını indirip "C:\Windows" "Windows\System32" "Windows\SYSWow64" 3üne birden attım. OLMADI.
    2- Windows güvenlik duvarını, Windows Defender kapadım. OLMADI.
    3- U.A.C denetimini en aşağıya çektim. OLMADI.
    4- Risk aldım, elimde sadece 32GB USB vardı depolayabildiğim her şeyi depolayıp TERTEMİZ FORMAT attım. OLMADI.
    5- Sorun acaba RAM'de mi dedim, Windows Bellek Tanılama yaptım. Sonuç temiz çıktı.
    6- Ama ben yine de RAM slotunu değiştirip 8GB olan tek RAM'imi diğer slota takıp denedim. OLMADI.
    7- Biraz daha derinlere inip acaba HDD'de mi sorun var diye araştırmaya koyuldum ve forumda karşıma HD Tune diye bir program çıktı ve testleri yaptım. Şimdi burdan sonrası biraz garip.

    Benchmark'ı read olarak yapmışım sonuçlarını paylaşıyorum. (eğer write olarak yapmam gerekiyorsa uyarın lütfen onu da buraya eklerim)
    ISDone.dll ve unarc.dll hatası, bu illetin çözümü ne?

    Bu yazıyı yazarken Error Scan testi yapıyorum bitince buraya ekleyeceğim edit'leyip. Damaged Block yok gibi duruyor şimdilik.

    Asıl olaya gelmek istiyorum; Health sekmesinde Interface CRC Error Count. Ekran görüntüsünü ekliyorum.
    ISDone.dll ve unarc.dll hatası, bu illetin çözümü ne?

    Alttaki açıklamayı okuyup bi hassiktir çektim aslında. This may be caused by a damaged cable diyor. Laptop kullanıyorum HP Pavilion 15 serisi. 1-2 kez de laptop'u açıp termal macun sürmüştüm. Acaba anakarta giden kablosuna zarar mı verdim, pini takarken bi yanlışlık mı yaptım bilmiyorum.

    Ek bilgi vermek istiyorum yaklaşık 3-4 aydır da yakamı bırakmayan mavi ekranlar. Video izlerken chrome'un "Hay aksi!" hataları. Bunlar da olmaya başladı. Mavi ekran hatalarından hatırladıklarım "CRITICAL SYSTEM FAILED" "UNEXPECTED STORE EXCEPTION" "PFN LIST CORRUPT" fakat genelde hep UNEXPECTED STORE EXCEPTION alıyorum diğerleri çok çıkmıyor. Bunlar durup duruken de olabiliyor herhangi bir oyun oynarken de.

    Şimdi arkadaşlar ben ne yapayım? Lütfen bana yardım edin, sağda solda bu kablovari olan değişik yatayuzun kabloyu aradım ama satışı yok. 100-150₺ verecek durumum da yok öğrenciyim. Bu problem sanırım bu kabloyla ilgili ne yapacağımı bilemiyorum.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CL1L -- 19 Temmuz 2019; 3:44:4 >







  • Arkadaşlar yok mu bi çözüm bilen?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.