Şimdi Ara

isemkitap.com MAĞDURLARI [rezalet üstüne rezalet]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba DH

    Bundan tam 11 gün önce isemkitap.com dan puzzle siparişi verdim (02.04.2020) ve ödemeyi online olarak yaptım fakat internette bu firmayla alakalı yorumları okumamış olmanın pişmanlığı ile silkelendim resmen.
    sikayetvar.com da bir sürü mağdur mesajı var. Belli ki yeni dolandırıcılık yöntemi peydahlandı. Kimse ürünlerini alamamış herkes tedarik sürecinde diye geçiştiriyorlar.


    Ürün tedarik sürecinde yalanıyla oyalama yöntemine gidiyorlar toplamda 2 kez iade talebi için mail attım katiyen dönüş yapmadılar.

    Sabit hatlarını arama süreci aşağıdaki gibi olmuştur;

    İlk Arama: Müsteri temsilcisine bağlanma sıra numarası 106 (telefonu kapattım)
    İkinci Arama: Müsteri temsilcisine bağlanma sıra numarası 84 (Biraz bekledim Numara ilerlemesi sırasına baktım ve olacak gibi değil kapattım)
    Üçüncü ve Son arama: Bu sefer kararlıydım ne olursa olsun bekleyecektim sıra numarası 63 denim ki bekleyeceğim tam 52 dakika bekledikten sonra sıra numarası 23 e kadar düşmüştü ve olan oldu telefonu çat diye kapattılar. (Başımdan aşağı kaynar sular döküldü)

    Sonuç olarak gelin isemkitap.com mağdurları olarak bu başlık altında toplanalım muhakkak tüketici hakem heyetine başvurumuzu yapalım. Ben yaptım görsel aşağıdadır.

    isemkitap.com MAĞDURLARI [rezalet üstüne rezalet]







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.