Şimdi Ara

iSG Kursu | BULUT AKADEMİ EĞİTİM KURUMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bulut Akademi İş Güvenliği Uzmanlığı Kursları


    Bu eğitimi neden almalısınız?

    6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili yönetmelikler kapsamında işletmelere; işçilerin iş kazalarına uğramalarını önlenmesi ve güvenli çalışma ortamı oluşturulması amacıyla, İş Güvenliği Uzmanı bulundurma zorunluluğu getirilmiş bulunmaktadır.

    Yasal düzenlemeler nedeniyle ihtiyaç duyulan ve işverenlerce talep edilen bu meslekte kariyer gelişimi sağlamak için; İstanbul Anadolu yakası, Ankara ve Sivas'ta hizmet veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yetkili eğitim merkezlerimizde, 220 saatlik İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi'ne katılabilir ve Bakanlıkça yapılan sınavlara başarılı olarak İş Güvenliği Uzmanlık Sertifikası sahibi olabilirsiniz.

    İş güvenliği uzmanlığı sertifikası almak isteyenlerin öncelikle C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı kurslarına,

    B sınıfı (Tehlikeli) işletmelere hizmet vermek isteyen C Sınıfı Sertifikaya sahip uzmanların B sınıfı iş güvenliği uzmanlığı kurslarına,

    A sınıfı (Tehlikeli) işletmelere hizmet vermek isteyen B Sınıfı Sertifikaya sahip uzmanların A sınıfı iş güvenliği uzmanlığı kurslarına katılmaları gerekmektedir.

    Bulut Akademi, iş güvenliği uzmanı eğitimi vermek üzere Çalışma Bakanlığından yetki alan Sivas'daki ilk ve Türkiye genelindeki sayılı Kurumlardandır.

    İstanbul, Ankara ve Sivas’daki eğitim merkezlerimiz, iş güvenliği uzmanlık eğitimi veren kurumlar arasında memnuniyet oranı en yüksek iş güvenliği uzmanlık kurslarının başında gelmektedir.

    Bu sebeple İSG Eğitimlerinde Türkiye'nin dört köşesindeki illerden gelen katılımcılar tarafından en çok tercih edilen eğitim kurumları arasında yer almaktadır.

    Hedef
    Eğitim sonunda kazanımınız ne olacak?

    Kaliteli eğitmen kadromuz ve katılımcıları sınav tarihine kadar etkin tutan eğitim sistemimiz ile sınavlarda başarı sağlayarak İş Güvenliği Uzmanı Sertifikası sahibi olmak ve mesleğin avantajlarından yararlanmaya başlamak en önemli kazanım olmaktadır. Bulut Akademi, İSG Uzmanlığı Sınavına donanımlı ve özgüvenli olarak girmek isteyen uzman adayları için basılı ders notları ve soru kamplarına düzenlemektedir.

    C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu
    İSG Uzmanı olmak isteyen mühendis, mimar, teknik öğretmen, peyzaj mimarları ile fizik, kimya ve biyoloji ve iş sağlığı ve güvenliği bölümü mezunları C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimine katılarak İSG uzmanı olabilmektedir.

    B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu
    C sınıfı sertifikaya sahip olup, C sınıfı iş güvenliği uzmanlık mesleğini 3 yıl yaptığını sözleşme ile belgelendirebilen C Sınıfı İSG Uzmanları, B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimine katılarak B sınıfı İSG uzmanı olabilmektedir.

    A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu
    B sınıfı sertifikaya sahip olup, B sınıfı iş güvenliği uzmanlık mesleğini 4 yıl yaptığını sözleşme ile belgelendirebilen B Sınıfı İSG Uzmanları, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimine katılarak A sınıfı İSG uzmanı olabilmektedir.

    Lütfen bilgi ve kayıt için bize ulaşınız...

    Bulut Akademi Eğitim Kurumları, Kariyer Enstitüsü A.Ş. İştirakidir.

    İç Anadolu Bölge Müdürlüğü
    Gültepe Mh. 3. Toptancılar Sk.
    MAQAM Office B Blok No:505
    58080 | Merkez | SİVAS
    +90 850 550 58 06

    Genel Müdürlük
    Ehlibeyt Mh. Tekstilciler Cd. Türeli İş Merkezi No:14/6 Kat:3
    06520 | Çankaya | ANKARA
    +90 312 911 94 14

    Marmara Bölge Müdürlüğü
    Y. Dudullu Mh. Bayrak Cd.
    Bilim Tower 30/75 Kat:10
    34775 | Ümraniye | İSTANBUL

    +90 216 606 17 58
    +90 532 238 12 50
    +90 532 359 12 50
    +90 532 369 12 50
    +90 532 720 68 32
    +90 532 238 12 64
    +90 532 359 12 64

    Bulut Akademi İSG Kursu

    İş Güvenliği Uzmanı Eğitimi Veren Kurumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokus_digital -- 3 Ekim 2021; 2:59:15 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.