Şimdi Ara

ısık sızması olmayan led tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vatandandan tesir urunu almistim fakat ısık sızması nedeni ile iade ettim 2500 tl bütcem var fakat anladımki tv de en önemli olan görüntüntüymüs ben samsung 55es6570 almıstım televiyonunun bütün özellikleri çok iyiydi fakat ısık sızmasındn dolayı karanlık sahnelerde rahatsız oluyordum forumlarda bir çok markanin modelleeinde ayni sorunvarmis suan bildiginiz bu sorunlari yasamayacagim televizyonvarmi acaba 47" de olabilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • isik sizmasi olmayan led tv cok zor bulunur, ille de olmasin diyorsaniz plazmalara bakin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alierr

    isik sizmasi olmayan led tv cok zor bulunur, ille de olmasin diyorsaniz plazmalara bakin.

    En azından en az görülen bir modelde mi yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serce

    quote:

    Orijinalden alıntı: alierr

    isik sizmasi olmayan led tv cok zor bulunur, ille de olmasin diyorsaniz plazmalara bakin.

    En azından en az görülen bir modelde mi yok

    az görülen cok görülen diye birşey olmuyor malesef :(
    o senin şansına kalmış birşey. ama illaki her led biraz da olsa ışık sızması vardır.
    bu led lerin genel problemidir
  • ışık sızması genel bir problem dogrudur. ama ben suna ınanıyorum pıksel hatasına da 5 pıksele kadar normal dıyorlar. pekı ıkımız aynı televizyonu aldık diyelim. benım televızyonumda sorun yok ısık sızması yok bulutlanma yok pıksel hatası yok, sızınkınde sorun var. ıkımızde aynı parayı verdık. pekı adalet bunun neresınde o zaman? bence bu pazarlama yalanı. urunlerıne guvenmıyorlar ve her modelde vardır suraya kadar normaldır dıyorlar. sonra ınsanlar televızyonunda olan sorunu normal mı dıye arastırıyor. buyrun sıze benım led tv mın karanlıkta cekılmıs resmi. karar sızın. bende buna benzer sorun yasadım ve ısrarla urunu degıstırıp parasını aldım. suankı televıyzonumdan da gayet memnunum.ısım vermeyecegım ama dıs goruntuye ve marketlerdekı satıs yalanlarına ınanmayın.

    (not: dinamik ayarda çekilmiştir.)
     ısık sızması olmayan led tavsiye




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wisemanman

    ışık sızması genel bir problem dogrudur. ama ben suna ınanıyorum pıksel hatasına da 5 pıksele kadar normal dıyorlar. pekı ıkımız aynı televizyonu aldık diyelim. benım televızyonumda sorun yok ısık sızması yok bulutlanma yok pıksel hatası yok, sızınkınde sorun var. ıkımızde aynı parayı verdık. pekı adalet bunun neresınde o zaman? bence bu pazarlama yalanı. urunlerıne guvenmıyorlar ve her modelde vardır suraya kadar normaldır dıyorlar. sonra ınsanlar televızyonunda olan sorunu normal mı dıye arastırıyor. buyrun sıze benım led tv mın karanlıkta cekılmıs resmi. karar sızın. bende buna benzer sorun yasadım ve ısrarla urunu degıstırıp parasını aldım. suankı televıyzonumdan da gayet memnunum.ısım vermeyecegım ama dıs goruntuye ve marketlerdekı satıs yalanlarına ınanmayın.

    (not: dinamik ayarda çekilmiştir.)
     ısık sızması olmayan led tavsiye

    marka model?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sharp 831s
  • bu arada ısık sızması sorunu yasamak ıstemıyorsanız size iki tavsıyem var. ilk tavsıyem alacagınız magaza ıle konusun. ve urunu orada deneyerek alın. kabul etmezse almayın. cunku magaza urunu sıze sattıktan sonra parasını aldıktan sonra artık ısı olmaz sızınle. kaderınız servıslere kalıyor. o yuzden ısrarla ısık sızması bulutlanma konusunda magazada deneyın ve yoksa urunu alın evınıze getırın. onları beklemeyın. tuketıcı bızız onlar bıze mahkum. bır dıger hususta tv yı duvara monte etmeyın. bu ısık sızması sorununa yol acabılıyor. ya da az olan sorunu buyutebılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisemanman -- 11 Haziran 2013; 10:16:14 >
  • 5 tanaye kadar olu pixel dogru degil, yalandir.

    isterseniz 1 tane olu pixel icin degisim olur ve siteden bir uyemiz degistirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wisemanman

    Sharp 831s

    Tamamen siyah zemin görüntüsü koyduğun için , arka ışık dinamik olarak kısılmış olabilir.Görüntünün ortasında beyaz bir görsel olursa kontrass ve ışık sızması daha iyi belli olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan once sorun yaşadıgım televızyonda da aynı şekılde tespıtını gerceklestırdım. onunda resmını eklıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisemanman -- 12 Haziran 2013; 9:50:56 >
  • evet benımde anlatmak ıstedıgım bu aslında. 5 tane normal, ısık sızması su kadar normal. ama neye gore bu bole? yani biraz daha bılınclenmelıyız. ben bundan once sorun yasadıgımda dune kadar bılmıyordum bu ısık sızması ne bulutlanma ne? ledlerde genelde olur vs. televızyonu aldım 2 hafta sonra dıkkatımı cektı ve sıtede basladım arastırmalara. ve 1 hafta ıcınde bu konuda kayda deger bılgıye sahıp oldum. sonrasında 1 ay ugrastım ve televızyonu gerı verdım. marka kotulemek degıl amacım. her modelde sorunlu panel cıkabılır. bu gayet normal. onemlı olan bu sorun cıktıgında ne olacagı? az once sızde dedınız ya 5 pıksel olayı yok. bugun tvyı al. hangı marka olursa olsun hangısı evet hatalı deyıp urunu gerı alacak? hıcbırı. bende o yuzden deneyerek alınmalı dıyorum.
  • Almadan önce deneyeyim diyorsan kutuyu açıp denettirmiyorlar.
    Ancak teşhir olanları deneyebiliyorsun.
  • sizde dogru soyluyorsunuz. cogu fırma bunu kabul etmıyor olabılır. o zaman yapılacak tek sey kalıyor. alacagınız marka ve modelı belırleyıp sıkayetlerını takıp edeceksınız. begendıgınız modelde ne gıbı sorunlar oldugunu ne sıklıkla oldugunu arastıracaksınız. ona gore de tercıhınızı yapacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.