Şimdi Ara

Işık sızması olmayan monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır monitör arayışı içindeyim. Size kısaca durumu anlatayım.. Mevcut monitörüm 8 senelik Philips 273E3LHSB. Ancak artık renkleri keyif vermemeye başladı. Daha canlı ve belki biraz daha büyük bir monitör arayışına girdim. Öncelikle donanım haberde fiyat / performans ürünü seçilen viewsonic vx3211 4k monitörü aldım ancak renkleri hiç canlı gelmedi ve 4k olmayan oyunlarda 8 senelik monitörümden görüntü ve performans olarak hiç bir farkını göremedim. Hemen iade ettim. Sonra yine bir ürün incelemesindeki yorumlardan birinde ViewSonic VX3258-PC-MHD ürününü öve öve bitirememişler. Biraz araştırdım ve herkes çok memnun görünüyordu. Hemen sipariş ettim ancak... Tamam renkler gayet canlı tam istediğim gibi ancak backlight bleeding dedikleri ışık sızması resmen facia. Siyah ekranda her yer benek benek, yumruklamışlar sanki. Oyunlarda karanlık alanlarda birileri 3-4 yerden fener tutuyor gibi, mecbur onu da iade ettim.
    Şimdi sizden ricam 27, 31,5 ya da 32" bir monitör tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Işık sızmasına kesinlikle tahammülüm yok. En az 2k ve 144hz olmalı. Panel teknolojisinden çok anlamam ama renkler canlı olmalı. Ultrawide kesinlikle düşünmüyorum, curved şart değil olabilir. Tavsiyelerinize göre yeni monitör çıkacaksa bekleyebilirim de bir süre daha.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opeth71 -- 22 Aralık 2019; 1:12:42 >







  • Şu an stokta görünmüyor ama geldiği zaman bir göz at hocam. Paneli IPS ve istediğin gibi 144hz - 1ms.


    https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2758-2kp-mhd-27-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-qhd-ips-monitor-p-HBV00000OGHPS?magaza=Hepsiburada
  • Hezarfen Çelebi kullanıcısına yanıt
    Takip



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimcan97 -- 22 Aralık 2019; 18:4:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung CFG 24 Inch curved 144hz 1ms monitor ve isik sizma problemi. 55 Ekran 7400 TV aldim tv'dede ayni sorun var isik sizmasi servis ezbere gelmis degisim yapmadi TV icin. Yarin monitor icin gelecekler videoya kayit yapicam mazeret icin kesin " Abi karanlik odada kullanirsan isik sizmasi olur" derler


    Samsung alma o kesin bir kere goruldugu gibi Işık sızması olmayan monitör tavsiyesi

    Işık sızması olmayan monitör tavsiyesiIşık sızması olmayan monitör tavsiyesi




  • PizzaMuffin P kullanıcısına yanıt
    İşte benim aldığım viewsonic monitör de tam bu şekildeydi. Belki normali böyledir ama özellikle karanlık ortamlı oyunlar oynayan biri olarak çok rahatsız edici bu durum.
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Evet bunu almayı ciddi ciddi düşünüyorum ancak bütçeyi biraz zorlayacak gibi bakalım, biraz daha yorumlar artsın bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: opeth71

    Evet bunu almayı ciddi ciddi düşünüyorum ancak bütçeyi biraz zorlayacak gibi bakalım, biraz daha yorumlar artsın bakalım.
    Şu an hayalimdeki monitör...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.