Şimdi Ara

İşime uygun bir dizüstü bilgisayar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnşaat mühendisliği okurken kullanmak istediğim çizimlerimde bana yardımcı olabilecek güçlü bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum.Önerisi olanlar?



  • bütçenizi belirtin autocad,slidworks gibi programlarda ekran seçimi çok önemli senin gibi isteyenler çok ve her birine uyarı yapıyorum bu programları kullanan arkadaşların tecrübeleriyle sabittir söylediklerim.15'' ekranda çözünürlülük hd yada max 1600x900 olmalı fhd ekran için 17'' ve üzeri kullnılıyor bu arada oyun oynama gibi bir durumunuz var mı? çünkü ona göre ekran kartı baz alınarak uygun makine önerilebilir.programlarda orta seviye bir ekran kartı bile işini görür işlemci önemlidir program işinde ama işin ,içinde oyun olursa ekran kartı önemli.Bütçe belirtin
  • 3000-3500 e kadar bütcem var öyle çok ayrıntılı oyun oynama durumum yok basit online oyunlar mesela dota falan oynuyorum. şimdi bir öneriniz var mı ?
  • Arkadaşım benden sana tavsiye ne kadar program işlemci yüküne çok fazla ihtiyaç duysa bile ekran kartınada yatırım yap. Yatırımdan kastım iyi bir kart almanı tavsiye derim.

    Ben Max kullanıyorum. P Dual Core ile çalışıyorum. İşlemcim mimari görselleştirmeye yetiyor fakat ekran kartım viewportta kasılıp bana çizim imkanı sağlamıyo eğer alacaksan işlemciside ekran kartıda iyi olan bir ürün al.

    Sana şöyle sıralayayım

    Msi GT SERİSİNE BAK (70 VEYA 75'i öneririm)

    Asus N76.

    Lenovo y580 bu ürünüde incelemekte fayda var http://www.pcdepo.com/lenovo-y580-59-332600-notebook-urun8211.html

    Lenovoyu alternatif olarak sundum. 32 GB SSD ile geliyo. 750 Gb 5400 rpm hdd var ayrıca. Açıkcası 5400 rpmlik bi hdd performansı öldürür. 32 gb ssd işimi görür dersen iyi bi laptop fiyat olarak ama bana sorarsan biraz bekle Asus piyasaya n76sını sunsun. Msi Daha tamamen piyasaya çıkmış durumda değil.

    Laptop masaüstü gibi olmadığı için alacaksan en iyisinin olmasına özen göster derim.




  • teşekkür ederim suan zaten bir leptopum var hp pavilion dv6 i5 işlemci ve ati hd 6550 ekran kartı var leptopumda ama bu kardeşimin o yüzden yeni ve güzel bir leptop almak istiyorum. Bu bilgisayarın yeterli olmayacağını düşünmekteyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ncrbykr

    teşekkür ederim suan zaten bir leptopum var hp pavilion dv6 i5 işlemci ve ati hd 6550 ekran kartı var leptopumda ama bu kardeşimin o yüzden yeni ve güzel bir leptop almak istiyorum. Bu bilgisayarın yeterli olmayacağını düşünmekteyim


    Lenovo Modeli alternatif idi. Msi Gt 70 ile 75 serisi canavar gibi laptoplar. her türlü işini görür. sadece lenovoyu alternatif olarak sundum.

    O zaman sen Msi Gt 75 al veya Asus n76vz modeline bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.