Şimdi Ara

İsimtescil.net den uzak durun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ..... dolayısı ile çalışmıyor, 4 gün sonra işe döndüğünde bakıp size geri dönüş yapar dedi. 7/24 teknoloji firmasının desteği de bu kadarmış.


    Bu kadar saçma, mantıksız ve gerizekalı bir firma görmedim...


    Uzak durunuz.....Bu firmadan uzak durun. Ne domain, ne hosting almayın. Adamlar satın aldığınız domaini başka firmaya transfer etmemeniz için her türlü üçkağıtçılığı yapıyor...


    Transfer işlemi için, üye olduğunuzda girdiğiniz TC kimlik numarasını soruyor. 3 kere doğru girmeme rağmen hatalı deyip hesabımı pasif konuma getirdi. şifre kurtarma kısmından da deneme rağmen Tc kimlik numarasına yanlış diyor. Email ve telefonla müşteri hizmetlerine bağlandım onlarda TC kimlik numarası yanlış diyor ve başka çözüm yolu sunmuyorlar. Halbuki bana yolladıkları emaildeki faturada da gözüktüğü üzere TC kimlik numaramı doğru giriyorum.


    İşin ilginci hadi diyelim TC kimlik numaranı yanlış girdin ve unuttum, yolladıkları faturadan da bulamadın. Emaile yada telefona şifre yollayayım geri kurtaralım diye bir çözümleri de yok. Islak imzalı kimliğinizin fotokopisini bize yollayın diyorlar. Hangi yüzyılda yaşıyoruz. Hesapta teknoloji firması olacaklar. Ayrıca üye olduğumda girdiğim TC kimlik ve isim soyadı gerçek TC kimlik ve gerçek ismini yazmadıysanız, adamların başka bir çözümleri de yok, hesabınız sonsuza kadar kitlendi, onlarda kaldı anlamına geliyor.


    Ayrıca TC kimlik numarası istemeninin mantığı da saçmalıktan ibaret. Neymiş efendim emailiniz hacklenip domaininiz çalınmasın diye TC kimlik numaranızı istiyoruz diyor. Ulan zaten TC kimlik numaramı emailime faturanın içine yazıp otomatik yolluyorsunuz. Emaili alan zaten TC kimlik numaramı da bulur.


    İşin komiği bana yolladıkları emaillere baktım da ilk hesabı açtığımda bana isimtescil.net kullanıcı adımı ve şifremi de email olarak otomaik yollamışlar. Ulan emailimi hackleyen hem kullanıcı adımı, hem şifremi, hem de TC kimlik numaramı öğrendi zaten. Daha neyin TC kimlik numarasını sorup, güvenlik tatavası yapıyorsunuz. Bu mu güvenlik anlayışınız, mantığınız...


    Bu kadar saçma, mantıksız ve gerizekalı bir firma görmedim...


    Uzak durunuz.....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 9 Temmuz 2022; 12:41:31 >







  • isim vermek gerekirse yaklaşık 8 yıldır guzel.net.tr ile çalışıyorum gayet memnunum. 8 yıldır 1 kere dahi olumsuzluk görmedim. Hızlı destek sistemi olsun, anlayışı olsun gayet güzel. Öneririm.

  • name.com firmasını şiddetle tavsiye ederim.

    lütfen bakınız ekteki resime..

    ekibim adına hiç korkmuyorum hukuk! var.

    İsimtescil.net den uzak durun.
  • aynen katılıyorum kesinlikle uzak durulması gerekn firma yönlendirmeler düzgün çalışmaz transfer edersiniz diğer firmalar bir günde onaylar bunlar son güne kadar bekletir yüksek fiyat ister hizmet almayı düşünen varsa uzak dursun canını kurtarsın

  • f.tö ile baplantıları vs çıkmıştı sanki bir ara o günden beridir hiç bulaşmadım o firmaya. Hatta bir kere domain sorgulamıştım ertesi gün kendileri almıştı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.