Şimdi Ara

isimtescil.net firmasının rezilliği izleyin görün!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    20.05.2017 bitiş tarihi olan .club uzantılı domainimi yaklaşık 1 ay öncesinden uzattım. 01.07.2017 tarihinde ise sitem expired1.dnsenable.com, expired2.dnsenable.com adreslerine yönlendi. Ben durumu panele baktıktan sonra fark ettim ve bugün isimtescil sitesine girmeye çalıştım malum siteleri göçmüştü ve dolayısıyla giremedim. Ardından çalıştığım firmanın öğlen arasında müşteri temsilcisini aradım. O andan sonrasını kayıt altına aldım. İzleyip sizde görebilirsiniz.

    Günlük sabit (2 yıldır) 3k bayan ağırlıklı hiti günlük ortalama 15 tl geliri olan bir siteden bahsediyorum.
    https://youtu.be/qFgk3pqxMhg

    Sonuç : Öğlen aradığım hiçbir işe yaramadı halledeceğiz dediler yapmadılar. İş çıkışı bir daha aradım ve düzeltildi. Artık ne derece hit kaybım olacak göreceğiz.







  • Malesef çoğu aynı problemli. Ben de www.uzmantescil.com.tr' den muzdaribim. Altı üstü 9 TL verip 3 aylık web hosting aldık ne doğru düzgün açıklama yazmışlar ne bir şey. Dedim denemiş olurum bir şey olmaz bedava nasılsa. Aman Allahım ne canlı destekten cevap yazarlar ne destek talebine 4-5 saatte cevap gelir. Kurumsallaşamamışlar henüz. Yeni aldığım bir iş için 3 domain 1 hosting paketi alacaktım yine yine Guzel Hosting'e dönücem sanırım. Eski bir haber sitem yavaş çalışıyor diye tereddüt etmiştim fakat bu uzmantescil'e herhangi bir problemde ulaşana kadar anamız ağlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.