Şimdi Ara

İŞİNİZ OKULUNUZ KACTA BAŞLIYOR? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
15.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kas adam

    Knka saat aksam 5 de basliyor benm malum iö
    Aksam 8 9 10
    Nasil kanka düzenin

    Aslinda tam benim gibi vampirlere gore

    Sabah 4 5 te yatardim okul boyle olsa ahhfjsjsj

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Evet orda bir mantık hatası olmuş. Ben ilkokula giderken saat 7 de kalkıp 8 buçuktaki okul için 1 saat yürüyordum. Yeni nesil bu konularda evet imkan konusunda gerçektende çok şanslı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-89A45CD9F

    Bizde tam gün 8-5 okuldayız kursları hafta içi veriyoruz. Haftanın 7 günü de gelmesin çocuk okula. Hem bizim için hemde çocuklar için iyi oluyor. Sene içinde kazanç 6.5 7 bin.
    Valla hocam bizim okul ikili öğretim olduğu için bu pek mümkün olmuyor.
  • 8:30-17:30 , yola çıkış 5:40 >> servis 6:30 işyerine varış 8:20~ , işten eve varış 20:30 ~ .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerile3 -- 10 Ekim 2019; 19:12:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BD911

    7-4 Haftasonu yok
    hocam ne işle uğraşıyorsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salı Çarşamba ve Cuma günleri 8:30, Pazartesi 11:30, Perşembe 15:30'da başlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 8.40 (2gün) 9.40 10.40 ve 15.40 diye değişiyor günüme göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğrudur hocam mevcutlar azalıp tam öğretime geçseniz çok rahatlarsınız haftasonu da size kalır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ay 10 defa iş değiştirdim artık iş den çıkmasından zevk alıyorum
  • Saat 08 ile 20 arası mesai, günde 12 saat, diğer vardiya da öyle. Fabrika 24 saat çalışıyor. Bir hafta gündüz 8-8 çalışıyoz, diğer hafta gececiyiz, akşsam 8'den sabah 8'e. Servise 07:15 civarı binerim. Uyanma saatim 6. Eğer çok uykuluysam 6:30'a kurarım alarmı, ama o zaman da kahvaltı için hızlı olmam gerekiyor. İş dönüşü evde oluş saatim 20:30 civarı. Sabah 7'de evden çıkarım, saat 20:30'da evde olurum. Fabrikada durmak yok bu arada, seri şekilde çalışmaya devam.




  • Ülke olarak işe geç başlıyoruz. Daha erken saatte başlamak gerek. Avrupa da 6 olmadan sabah vardiyası başlıyor. Çoğu iş vardiya usulüne dönerse hep aynı saatte olan yoğunluk günün her saatine bölünür. Çoğu iş 8 de başladığından sabah 7-8 arası ve akşam 18-19 saatleri arası trafik tavan yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 da başlıyor sabah, akşam 10-11 gibi bitiyor
  • 8.50 üniversite ders başlangıç,17.00 ders bitiş
    7.30 uyanma,kahvaltı-hazırlanma ve 8.00 da otobüse binip 30 dk yol

    stajda işe 7 de kalkma 8 de yola çıkma-18.00 de mesai bitmiş oluyor ancak yapmamız gereken yol olduğu için otele giriş 20.00 gibi oluyor açıkcası bu şartlarda ileride çalışsam ne kadar devam ettirebilir bilmiyorum?

    ciddi akademik kariyer düşünüyorum sırf bu acımasız şartlar olduğu için
  • Bu düzene karşı olmayı hep düşünüyordum ve bir cesaret başardım. Artık o sesi beynime işlemiş gün içinde bir yerde duyduğumda beni sinirlendiren alarm sesi ile uyanmıyorum.

    90 lıyım çocukluğumu gayet güzel yaşadım hiç bir şey den eksik kalmadım taso oynadım, saklambaç, ebelemeç, istop, aylık, playstation 1 ne istersem yapabildim. Çünkü zamanında böyle mutlu olmak için çocuk olmak ve orta gelirli olmak yetiyordu. Şuan asgari ücret kira ve fatura karşılamasa bile o zamanlar babam çalışıp her şeyi alabiliyordu.

    Lise zamanlarımda knight onlineye başladım senelerce oyundan zevk ve ciddi para aldım. Sonra 2 senelik laf olsun diye okunan üniversite bitti ve artık çalışmak gerekiyordu. Sigorta gerekiyordu birileri işini sorduğunda cevap vermek gerekiyordu daha sosyal olmak gerekiyordu. Aslında bunlar gereklilik değil ama gereklilik gibi gösterilen şeylerdi. Hiç bir zaman bunu kabul etmedim.

    Vatanbilgisayar, media markt gibi yerlerde çalıştım 5-6 sene mi verdim ama hiç mutlu olmadım. Asgari ücret alıp tanımadığım insanların banka hesabındaki son rakamları oynattım. Akşam 22:00 da işten çıktığımda eve dönerken acaba bugün 2 bölüm dizi izler miyim diyordum. Duş almak, tırnak kesmek, yemek yemek her şey zaman kaybıydı çünkü zaman extra önemliydi. Evde 1-2 saat nette takılsam tüh ya zaman geçti diyordum. Hobi olarak topladığım bilgisayarımda oyun açamıyordum ayda 26 gün işteydim.

    Sonra fark ettim ki sorun maaşın miktarı veya haftada 2 gün tatil değil sorun bu sistem. insanlara dürüst bir satış personeli olarak ürün anlatmayı seviyordum işim rahattı ama maaşım 2 katı olsa da mutlu olmayacaktım bunu hissediyordum.

    2 sene önce çalışmadan yaşayabileceğime karar verdim çünkü hiç bir zaman oku-çalış-evlen-çocuk yap insanı olmadım bu düzenden nefret ettim. Okumak, çalışmak, evlenmek ve çocuk yapmak asla istemedim bunu 9 senelik ilişkisi olan biri olarak söylüyorum.

    29 yaşımdayım çalışmıyorum çalıştığım zamanlar ucuz ürün olduğunda al sat gibi şeyler yaparak bir birikim elde ettim. O birikimle 2 senedir uygun ürün oldukça alıp satıyorum donanımla ilgili her şeyi özelliği fiyatı biliyorum. Bunu media markt gibi yerlerde asgari ücrete yapmak yerine kendim yapıyorum herkes benden memnun kalıyor çevrem genişliyor.

    Bu birinin hadi bende yapayım deyip yaşayabileceği bir sistem değil ben daha çocukken knight online de babam yaşında insanlarla ticaret yapıyordum. Arkadaşlarımda çok istiyor ama yapamıyorlar ticari zekaya sahibim sizde başka bir konuda yetenekli olabilirsiniz.

    Sigortam yok evet, aylık kira, kedilerin giderleri, faturalar vs ciddi bir gider var fakat bir şekilde idare edebiliyorum ailemle yaşıyorum. Bedelli askerlik yaptım, gözlerimi lazerle çizdirdim, fitness gidiyorum, istediğim zaman kadıköye gideyim bir şeyler içeyim diyebiliyorum, istediğim zaman sinemaya veya günü birlik bir yerlere gidebiliyorum. Yani ben başardım veya en azından şuanlık bunu başarıyorum. Bu sistemi kabul edemeyen insanlarda bende dahil mutsuzluk biraz kronik yani iş bitti hayat süper olacak gibi bir gerçek yok.

    Ben 60- 70 yaşımda emekli olacağım diye en güzel yaşlarımı doğuştan şanslı ve aklı benden kat kat daha düşük insanlara harcamayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 12 Ekim 2019; 1:6:30 >




  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Kralsin reis sistemde bir acik bulup oraya yerlesmissin güzel

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EngineeringPower

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Sen nasıl yaşıyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • engineer037 kullanıcısına yanıt
    sen herkesi 8-5 çalışıyor sanıyorsun galiba
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.