Şimdi Ara

İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meraba arkadaşlar.AMD A4-1200 APU işlemci kullanıyorum. Ben Uefi bios kullanıyorum.Benim bilgisayarımda AMD k8 quiet control özelliğini açmak istiyorum. Lütfen yardım edermisiniz.

    Sistem Bilgilerim:
    Marka Toshiba
    Model Satellite w30dt-a
    Ram 4 GB



  • Bios ayarlarına girin. AMD K8 Cool & Quite Control özelliği olup olmadığını kontrol edin. Varsa oto (auto) olarak seçerseniz aktif olur. Eğer ki bios menülerinde böyle bir ayar yoksa (laptop olduğu için sistem özelliklerinde otomatik olarakta çalışıyor olabilir - servisle görüşmekte fayda var) o zaman sisteminiz desteklemiyor ya da sisteme entegre edilmemiş demektir.
  • Peki bilgisayarım kasmasın diye Ghz'sini 1.0 dan yükseğe çıkartabilirmiyim????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ysfislmylmz Y kullanıcısına yanıt
    Ekstradan bişeyler yapılabilir mi diye biraz araştırdım ürünü. Ancak maalesef ki pekte yapabileceğiniz birşey yok gibi görünüyor. Kullanım amacı basit ofis işlemleri tarzı şeyler olduğu için üretimde harici bir duruma yönelik yükseltme olanağı verilmemiş. En azından ben bir yöntem ya da çözüm bulamadım. İsterseniz sizde ek bi araştırma yapabilirsiniz. Belki ssd kullanımı ile performans biraz yükseltilebilir ama ssd takma konusunda servisle görüşmenizde fayda var. Çünkü genel özelliklerde buna yönelik bir açıklama yer almıyor. Yani ssd alıp takamazsanız aldığınız ssd de elinizde kalabilir. Servis ile görüşün ssd uyumu olup olmadığını sorun. Veya aparat ile kullanım mümkün mü öğrenin. Eğer uyumlu ise ne tür bir ssd olacağını falan öğrenin. İsterseniz ancak böyle bir yükseltme yoluna gidebilirsiniz. Bu dahi olmazsa yeni ürüne yönelmekten başka bir çare kalmıyor.




  • SSD uyumlu olduğunu nereden bakabiliriz?
    Ayrıca AMD ATHLON 64 PROCESSOR 3000+ Driver dosyası lazım. Onu nereden bulabiliriz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 23 Temmuz 2018; 11:6:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.