Şimdi Ara

işlemci ayağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar Celeron 1700 işlemcinin ayaklarından(!) biri kırılmış.Şu an bi ayağı yok..Biosu okuduktan sonra makina kilitleniyor..eksik ayağın yerine ne yapmalıyım..iletken bi şey yapsam olur mu..tavsiyeleriniz neler?



  • merhaba rotring

    bir insanin basina gelebilecek en korkunc sansizliktan bir tanesiyle karsi karsiyasin. seni karamsarliga suruklemek gibi bir niyetim yok. İslemci ayaginin boyutu ve inceligi kadar iletken bir tel parcasini lehimlemeyi denemeni isteyecektim fakat bu cok riskli cunki isi ayarli lehim makinesine ihtiyacin olabilir uzun sure tutarsan isidan islemciyi bozabilirsin. bi tarafdan islemciler 60-75 dereceye kadar calisabiliyor. bir digeri daha mantikli olan kirik olan bacagin yerine iletken teli sokete takman boylelikle islemci oturdugunda iletken tel degebilir. birde iletken teli japon ile yapistirma olabilir isindiginda ne olur bilmem. bunun disinda baska cozumler olabilir. benim diyeceklerim simdilik bu kadar. diger arkadaslarda yardimci olacaktir.

    gorusmek uzere.
  • üstad iletken takacağım tel herhangi bir tel olabilir mi?nedir..
  • merhaba rotring

    sokete takacagin iletken herhangi bir tel oalbilir fakat bu tel iletken olucak temiz olucak ve boyutu islemci ayaklarindan ne fazla kucuk nede fazla kalin olucak ayni boyutta ve kalinlikta olmali. ve cok elastiki yani egilip bukulen tel olmalisin. ince renkli telefon telleri isini gorebilir diye dusunuyorum. dikkatli olmakta fayda var. iletkinin boyutu uzun ve egilip bukulebilen bi tel olursa islemcinin diger ayaginde degebilir islemci ve anakartini bozabilirsin.
    islemci ayagindan kopan iletken teli kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.