Şimdi Ara

işlemci sorusu celeron 2.4 pentium 4 3.00 ghz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bennde su an eskı bır bılgısayar var uzerınde atı hd 3450 ekran kartı ,1 gb ram ve celeron 2.4 var malum ekran kartım sayesınde modern warfare 2 LOW sevıyede takılmadan oynabılıyorum fakat pes 2011 de takılmalar yasıyorum... sorum su pes 2011 takılmaları LOW VE MEDIUM AYARDA pentıum 4 3.00 ghz alarak asabılırmıyım yoksa bu takılmaların sebebı dırek ekran kartımdanmı kaynaklanıyor (64 bıt oldugu ıcın) CUNKÜ BURASI ONEMLI baska bır toplama bılgısayarı olan yakınımda pentıum 4 3.00 ghz x 1300 ekran kartı 512 ram ıle hıc kasılmadan yuksek ayarda oynabılıyor..fazla uzatmadan vede sıstemını yenıle napıcaksın bu sıstemı demeden! celerondan vazgecıp p4 3.00 ghz alsam takılmalardan kurtulurmuyum..yardım larınız ıcın sımdıden tesekkurler!!!



  • Merhaba,

    Söz konusu oyun olduğu zaman, ilk etap da bütün güç ekran kartında olur. Sonrasında ram, işlemci ve harddisk gelir.. Celeron ile pentium arasında bariz hissedilebilecek tarzda bir fark olduğu açık. Lakin ilk önce siz oyunun istemiş olduğu özelliklere göre yola çıkın. Kolay gelsin.
  • cok tesekkur ederım hocam fakt bısey daha sormak ıstıyorum sımdı pıyasada cok var p4 3.00 ghz gıtsem alsam takıp cıkarmasını bılıyorum fakat taktıktan sonra bılısayarım benden bıseyler kurmamı ıstermı ayreten yoksa celeronu nasıl tanıdıysa p4 u de tanırmı..bıde sızın dedıgınız gıbı celeron 3.4 ve p4 3.00 ghz arasında performans acısından bayaı bı fark vardır deılmı..SIMDI HEMEN SORUYORUM CUNKU ISIN EGLI ADAMLARI BULMAK ZOR OLUYOR YARDIMLARIN ICIN SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM..
  • OZUR DILERIM CELERON 2.4 YERINE 3.4 YAZMISIM :)
  • Yeni bir işlemci taktık dan sonra, sisteme tekrar dan format atmak zorunda kalabilirsin. Başka farklı bir isteği olmaz.
  • cok arastırdım fakat hıc bır format ıstegını duymadım sebebı nedır acaba hocam!
  • Tekrar dan merhaba,

    Eksik bilgi yazdığım için özür dilerim.. İşlemci değişimi sonrasında format atma işlemi küçük bir olasılık dır. Lakin bios update yapmanız gerekebilir. Bunu yazacaktım ama aklım uçmuş gitmiş.
  • rica ederim hocam ne özürüde bios update dedınız benı bıtirdınız ..bu ıslem bayagı bı zorluyor benı kac kere heveslendım fakat korktum..dısketımde var update ıde buluyorum fakat gerısı kafa karıstırıcı..lakın gecen gun msı sıtesıne ırıp lıve update 5 ındırdım sende bılıyosundur sanırım henuz denemedım cok kolay kendısı update edıyormu dıyolar bu koınuda ne onerır sın hocam
  • Çoğu üreticiler bios update işini tamamen kolaylaştırdılar.. İşletim sistemi içerisinden bios update yapabiliyorsunuz. Lakin anakartıza ait böyle bir yazılım mevcut değilse, eski yöntem ile bios update yapmak dan başka şansınız yoktur. Bios update hakkında forum da onlarca konu var, oraya bakarak yapabilirsiniz.

    Bios update yaparken biliyorsunuzki elektirik kesintisi, hata ile karşılaşma sonucunda geri dönülmez bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Bios update yarıda kesildiği takdirde sistem kendisini bir daha açmaz ve sizi oldukça uğraştırır.. Şayet işlemci taktık dan sonra bios update yapmanız gerekirse bu işlemi deneyimli birisine yaptırmanızda her zaman fayda var. Kolay gelsin.
  • hocam son bır soru işlemcşyı taktım bılgısayrım acıldı hersey normal ıslemcım yenı taktıgım ıslemcım gozukuyor..o zaman sorun yok sanırım..fakat sızın dedıınız gıbı sıstemımın yenı ıslemcıyı taktıktan sonra benden bıos update yapmamı ısteyıp ıstemedıını nasıl orenırım..sıstem ıslmecıyı tanıyamaz ve acılmazmı yoksa acılır ama bılgısyarımdan bı msj mı alrım bıosunuzu update edın dıye? bu son sorumdu yardımların ıcın cok tesekkur ederım
  • -Yeni almış olduğun işlemciyi taktın ve açtın işletim sistemini gördün, bütün bu yazdıklarımı unut ve keyfini sür.

    -Yeni almış olduğun işlemciyi taktın ve sistem açılmadı, eski işlemcini tak ve güncel olan bios'u yükle ve tekrar dan işlemciyi değiştir.

    -Tabii, anakartın bu yeni alacağın işlemciyi desteklemesi lazım bu da ayrı bir mevzu..
  • tabı desteklıyor hocam 478 pın p4 3.4 ghz kadar desteklıyor.. yardımların cok tesekkur ederım cok saol taktıktan sonra bı msj atarım...ıyı geceler
  • Rica ederim, iyi geceler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.