Şimdi Ara

İşletim sistemi imaji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • c harddiskinin imajini aldim ileride bilgisayari tekrar kurarken vakit kaybetmemek icin, ama normalde yeniden kurarken HD'i formatliyodum ki daha hizli calissin, simdi bunun yerine imaj dosyasini yapistiricam ama haliyle diski formatlayamiycam. Format atmasam da tum harddiskin uzerien bu imaji yazdigimdan zaten format gereksiz mi, eger hala gerekliyse nasil aticam ?



  • format gerklidir diye biliyorum.. windows cd sinden format atabilirsin... daha sonra aldığın imajı yüklersin olur biter..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: glassjaw

    c harddiskinin imajini aldim ileride bilgisayari tekrar kurarken vakit kaybetmemek icin, ama normalde yeniden kurarken HD'i formatliyodum ki daha hizli calissin, simdi bunun yerine imaj dosyasini yapistiricam ama haliyle diski formatlayamiycam. Format atmasam da tum harddiskin uzerien bu imaji yazdigimdan zaten format gereksiz mi, eger hala gerekliyse nasil aticam ?


    hayır format gerekli değil kullandığın imaj programını çalıştırdığın zaman zaten kendisi önce format atıyo daha sonra üzerine yüklüyo formatla uğraşmak zorunda kalmıyosun kolay gelsin
  • arkadaş gost diye bi program biliyorum. onda format gerktiriyor. ama nednse benim içime sinmiyo bu imaj olayı.yanitavsiye etmiyorum. kullanmayım kardeşim ayıptır ya.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: strongholdman

    arkadaş gost diye bi program biliyorum. onda format gerktiriyor. ama nednse benim içime sinmiyo bu imaj olayı.yanitavsiye etmiyorum. kullanmayım kardeşim ayıptır ya.


    neden??????? niye ayıp??????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodyfx -- 1 Ekim 2005, 13:40:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.