Şimdi Ara

İşletim sistemini değişmem lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam, ben geçen gün bilgisayara format attım ve windows cd im kayıp olduğu için internetten win 7 ultimate 32 bit iso dosyasıyla format attım (Orjinali windows home 64bit'ti) fakat ekran kartı driver ını yüklerken sorun oluştu bunun sebebi ise kullandığım bilgisayarın(Hp pavilion g6) 32 bit desteklememesiymiş şimdi bilgisayarımı 64 bite geri çevirmek istiyorum fakat yüklediğim 64 bit iso dosyanın setup'ını açamıyorum 32 bit yüklü olduğu için. Formatı Daemon Tools Lite kullanarak atmayı biliyorum bitek boot falan dediler ama o yöntemleri bilmiyorum, yani özetle 32 bit olan işletim sistemini tekrardan 64 bit yapmak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.



  • boot yöntemi basittir 64 bit dvdyi tak pcyi yeniden başlat açılırken f9'a bas boot menü çıkar ordan cd/dvd sürücüyü seç sonrasında bilinen fotmat işlemi
  • Usbden formatla. Rufus adlı programla işletim sistemine ait iso dosyayı flash diskine yazdır. Ardından bilgisayarının setup ayarlarına gir. Açılış ilk okuma kısmını USB olarak ayarla kaydet çık. Akabinde format penceresi ekranına gelilcektir.
  • internetten indirdiğin iso bozuk olabilir. Başka bir yerden yeni bir iso indirip onunla kurmayı dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.