Şimdi Ara

İşletim sistemleri boot problemi(vista ve win7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sistemimde c ye kurulu bir xp(uzun süredir açmıyordum.),D ye kurulu bie vista 64bit vardı.Windows 7 yi c yi formatlayıp kurdum ancak biosda işletim sistemleri seçim menüsü gelmedi.Direk Windows 7 yükleniyor.Vistaya nasıl erişebilirim?.

    Aslında vista Dvd sini takıp rerpair yapabilirim ama o zaman windows7 çalışmayacak.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: secrettruths

    Sistemimde c ye kurulu bir xp(uzun süredir açmıyordum.),D ye kurulu bie vista 64bit vardı.Windows 7 yi c yi formatlayıp kurdum ancak biosda işletim sistemleri seçim menüsü gelmedi.Direk Windows 7 yükleniyor.Vistaya nasıl erişebilirim?.

    Aslında vista Dvd sini takıp rerpair yapabilirim ama o zaman windows7 çalışmayacak.


    c: xp d: vistayı nasıl yaptıgını hatırlarsın bu iş için hangi programı kullanmıştın ? easybcd var bende sendede böle bi program olmalı
  • 3. parti bi program kullanmadım.Eski işletim sistemlerinin üstüne daha yeni olanlarını kurarken boot problemi olmuyor.Vistada hiçbir problem yaşamadım, ama vistayı D ye kursamda vistadayken o ''D'' olan partition ''C'' görünüyordu ama bu tamamen vistada böyle oluyordu Xp de yada başka bi platformda (işletim sistemi kurulum menüsü mesela)Xp ''C'' vista ''D'' de görünüyordu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: secrettruths

    3. parti bi program kullanmadım.Eski işletim sistemlerinin üstüne daha yeni olanlarını kurarken boot problemi olmuyor.Vistada hiçbir problem yaşamadım, ama vistayı D ye kursamda vistadayken o ''D'' olan partition ''C'' görünüyordu ama bu tamamen vistada böyle oluyordu Xp de yada başka bi platformda (işletim sistemi kurulum menüsü mesela)Xp ''C'' vista ''D'' de görünüyordu.


    easybcd bu programı kur

     İşletim sistemleri boot problemi(vista ve win7)


    işaretli olan yerden xp tada vista olan sürücüyü göster gerisi sana kalmış




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.