Şimdi Ara

İşletme okuyan abilerim yardımcı olun!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Bölüm #İşletme
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 10.sınıfım tm seçicem.İşletme okumak istiyorum burda söylenenlere göre çalışmamı daha da hızlandırıcam.İşletme okumak istiyorum ama okumuş bi yakınım yok.İşletme okuyanların iş olanakları nasıldır?Kazancı nasıldır?İşletme okunması zor bir bölüm müdür?Bu sorulara yanıt arıyorum yardımcı olan abilerime şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • sokaktaki adam (her 10 kişiden 8 i işletme mezunu)( mehmet alibrand allah rahmet eylesin.)işletme türkiye cumhuriyetinin e**** bölümü o yüzden iş bulması zor bir bölüm çünkü herkes işletme mezunu.kendini farklı yeteneklerinle öne çıkarmadığın müddetçe fark yaratılmaz.
    başka bir bölüm okumanızı tavsiye edebilirim.zaten daha 10.sınıftaymışınız son sınfa gelene kadar sistem 10 kere değişir daha değişir.

    http://www.nkfu.com/4-yillik-bolumlerin-taban-puanlari/
  • Git sayısal seç adam akıllı çalış, ileride pişman olmayacağın bir bölüme gir.Böyle saçma bir sebep için TM seçme pişman olursun, hatta genel olarak kafanızda Hukuk,psikoloji,pdr vb. bir hedef yoksa sırf rahat olur az çalışırım(ben) gibi düşünüyosanız hiç seçmeyin.
  • Sana abi tavsiyesi. Hayatta tm okuma , git mf seç adam gibi çalış. Mf'nin en düşük bölümü bile Tm'nin en düşük bölümünden daha iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.