Şimdi Ara

ismek, ismek usta öğretici, ismek sınav, ismek usta öğretici sınavı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
48.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: özlemadıyamn

    iyi günler ben bişey öğrenmek istiyorum ismek te hoca olabilmek için ön lisans programı okuyacagım mefrusat bölümü için fakat şartlarında yazan bölümler ösym de bulunmuyor 3 bölümden sadece bir tanesi var. ne yapabilirim

    ÖzlemADIYAMAN öncelikle merhaba.Önce kısa bir bilgi vereyim,daha sonra ise sorunuzun cevabına geçeyim.Yeni torba yasa ile birlikte ismek usta öğreticileri içinde bazı iyileştirmeler yapııldı.Sözleşmeler yıllık yapılıyordu.Artık 3 yılda bir yapılacak ve 3 yıl sonunda tazminat alacaksınız.Ve sonrasında yine yeni sözleşme imzalayacaksınız.Ayrıca maaşlarında iyi bir oranda arttırılacağı söyleniyor.Bu sebeplerden dolayı ismek artık usta öğretici başvurularını değerlendirirken önce lisans mezunlarınınkini dikkate alıyor.Lisans mezunlarından aldıklarıyla ihtiyacını gideremezse önlisans mezunlarına yöneliyor.Ve lisans mezunları da oldukça fazla.Kararınızı tamamen size bırakmakla birlikte sadece ismekte çalışmak için önlisans okuma kararınızı netleştirmeden önce bahsettiğim mevzularda iyi araştırma yapmanızı tavsiye ederim.
    MEFRUŞAT BRANSINA BASVURU YAPABILMENIZ ICIN UNIVERSITELERIN ILGILI BOLUMLERINDEN;

    LISANS MEZUNU,

    Ø DEKORATİF ÜRÜNLER ÖĞRETMENLİĞİ

    Ø DEKORATİF SANATLAR ÖĞRETMENLİĞİ

    Ø EL SANATLARI ÖĞRETMENLİĞİ

    Ø NAKIŞ ÖĞRETMENLİĞİ

    ÖN LİSANS MEZUNU,

    Ø EV TEKSTİL KONFEKSİYONU

    Ø DEKORATİF EV TEKSTİLİ

    Ø EL SANATLARI ( NAKIŞ) BÖLÜMÜ

    MESLEK LİSESİ MEZUNU,

    Ø EL SANATLARI ALANININ DEKORATİF EV TEKSTİLİ BÖLÜMÜ

    USTALIK BELGESİ,

    Ø DEKORATİF EV TEKSİLİ USTALIK BELGESİ

    SAHIP OLUNMASI GEREKMEKTEDIR.




  • 6300 kez görüntülenmiş ama 6 tane bile teşekkür yok.Ayıp ayıp :)))
  • ingilizceci_67 kullanıcısına yanıt
    yönetici asistanlığı fatihte girdim sınava
  • ingilizceci_67 kullanıcısına yanıt
    peki bu yasadaki usta öğreticiler meb e bağlı çalışanlar değilmi yani ismek usta öğreticileri bu grupta olmuyor çünkü öyle biliyordum ben ama kapsıyorsa çok çok iyi haber bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sltn68

    peki bu yasadaki usta öğreticiler meb e bağlı çalışanlar değilmi yani ismek usta öğreticileri bu grupta olmuyor çünkü öyle biliyordum ben ama kapsıyorsa çok çok iyi haber bu


    Sınava mı fatihte girdiniz,mülakata mı?
    MEB'e bağlı çalışanlara usta öğretici denilmiyor bildiğim kadarıyla,belediyeye bağlı kurslarda çalışanlar bu isimle anılıyor.
    Önceden sözleşme yıllık yapılıyordu.Şimdi 3 yıl zorunluluğu geldi.Bu ismeği de kapsıyor.Açıkçası yasanın kime ne getirdi konusunda şuanlık söylentilerle idare ediliyor.Ama bu söylentilerin bazıları içeriden.Yani ismek merkezden.Maddi iyileştirme yapılacağı söyleniyor. Hatta bu sebeple personel ve öğretici sayısının azaltılacağı konuşulmuştu ama ismek böyle bir azaltımın olmayacağını söylemiş.




  • merhabalar... yazılı ve uygulama sınavına fatih yavuz sultan selim merkezinde girdim mülakatada historia avm yanında ki yerde girdim vatan caddesinde bende sizin mesajı okuyunca internetten baktım meslek liselerindeki usta öğreticiler falan yazıyordu o yüzden sordum doğrusu bende hiç anlamadım umarım herkesi kapsar çünkü herkesin ihtiyacı var daha iyi maaş ve şartlara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sltn68

    merhabalar... yazılı ve uygulama sınavına fatih yavuz sultan selim merkezinde girdim mülakatada historia avm yanında ki yerde girdim vatan caddesinde bende sizin mesajı okuyunca internetten baktım meslek liselerindeki usta öğreticiler falan yazıyordu o yüzden sordum doğrusu bende hiç anlamadım umarım herkesi kapsar çünkü herkesin ihtiyacı var daha iyi maaş ve şartlara


    Paraya kim hayır der :)) İnşallah sizin içinde olumlu olur, aranırsınız ve görevinize başlarsınız. Buarada sizi aradıklarında size boş olan kurs listesi sunacaklar ve sizden tercih yapmanızı isteyecekler.Muhtemelen 2-3 şube..İşte o konuda dikkat edin.Seçimlerinizi iyi yapın.Sonra pişman olmayın.Benden söylemesi.
  • çok teşekkür ederim hayırlıysa olsun inşallah dikkat edicem bütün yardım ve önerileriniz için tekrar çok teşekkür ederim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ingilizceci_67

    6300 kez görüntülenmiş ama 6 tane bile teşekkür yok.Ayıp ayıp :)))

    verdiğiniz faydalı bilgiler içinteşekkür ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ingilizceci_67

    Eksik birşey kalmadı sanırım ama yine de merak ettiğiniz başka konular da varsa yardımcı olmaya çalışırım.

    Merhaba,
    Mümkünse bir kaç sorum olacak.
    Öncelikle bölümle ilgili sorular nasıl zorlukta oluyor?

    İkincisi uygulama sınavında bir PC verip, bunları gerçekleştirim tarzı bir sınav mı oluyor; yoksa sözlü/soru cevap şeklinde mi.
    (Bilgisayar branşı için)

    Tesekkurler,
  • Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkürler. Hanım da çocuk beslenmesi için sınavı geçti Salı günü mülakata gidecek inşallah kazanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-net

    quote:

    Orijinalden alıntı: ingilizceci_67

    Eksik birşey kalmadı sanırım ama yine de merak ettiğiniz başka konular da varsa yardımcı olmaya çalışırım.

    Merhaba,
    Mümkünse bir kaç sorum olacak.
    Öncelikle bölümle ilgili sorular nasıl zorlukta oluyor?

    İkincisi uygulama sınavında bir PC verip, bunları gerçekleştirim tarzı bir sınav mı oluyor; yoksa sözlü/soru cevap şeklinde mi.
    (Bilgisayar branşı için)

    Tesekkurler,

    yazılı sınav da çok zorlanmazsınız.Bildiğiniz çoktan seçmeli bir sınav.Uygulama sınavında ise branşa göre değişiyor.Yabancı dil için bir konu anlattırırlar mesala, bilgisayarla alakalı bölümlerde birşey yaptırırlar, bilgi sorusu sorarlar, bir konuyu nasıl anlatacağınızı görmek isterler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmetakn

    Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkürler. Hanım da çocuk beslenmesi için sınavı geçti Salı günü mülakata gidecek inşallah kazanır.

    Umarım herşey yolunda geçmiştir ve alımı yapılmıştır. Bazen biraz beklemeniz gerekebiliyor. Hemen mülakat arkasından bir kaç gün içinde size dönüş olmuyor.Bir ay beklenildiği dahi oluyor. Cevap gelmemiş ise 0212 531 01 41 nolu telefondan kurslar departmanını bağlatın. Bağladıklarında hangi alan için başvurmuşsanız o alana bakan kişiyle görüşmek istediğinizi iletin ve kendisine sınav başarı durmunuzu sorun. Kaç kişi alınacağını ve kaçıncı sırada olduğunuzu da öğrenebilirseniz en azından alınma ihtimalinizi görmüş olursunuz. ( başarı sırası ve kaç kişi alınacağını söyleme konusunda biraz naz yapıyorlar ama tatlı dille halletmeye çalışın :)




  • Arkadaşlar, aynı konuyu farklı bir forumda da açmıştım. Her iki taraftan cevap vermek zor oluyor. Bu nedenle sorusu olanhttp://forum.memurlar.net/konu/1913253/5.sayfa adresinde ki konudan yazabilir.
  • Merhaba ismek'in stilistlik öğretmen alım sınavına giricem ama sorular hakkında bilgisi olan var mı? uygulamada ne tarz çizimler yaptırıyolar mailde malzeme listesi vermişler ama bilgilendirebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)
  • Arkadaslar osmanli türkcesi uygulama sinavinda ne soruyorlar? Pazartesi sinava girecegim. Bir arkadas ihtiyac oldugu icin degil ellerinin altinda bulunsun diye sinav yapiyorlar yazmis ama ben ihtiyac dahilinde sinav yaptiklarini okudum siteden. Zaten bir önceki sinav yapilmisti oradada kazaipta acikta kalanlar olurdu onlari cagrirlardi o zaman ilk seferde. Yardimci olursaniz sevinirim. Birde brans yazili sinavi varmis. Orada osmanlica mi sorarlar yoksa tarih mezunuyum tarih bransiyla ilgili mi sorarlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Ben de bilgisayar kullanımı sınavına girdim. Bundan sonrasında gireceklere yardımcı olması ve fikir vermesi açısından uygulama sınavı sorularını yazıyorum:

    Uygulama sınavı soruları:

    (Sınav esnasında öncelikle 1 klasör oluşturuyorsunuz masaüstünde kendi isminizle. Tüm dosyalarınızı ve yaptığınız işlemlerin ekran görüntüsünü içerisine koyuyorsunuz.)

    1. Bir klasör oluşturun ve simgesini değiştirin.
    2. Bu klasörü ağdaki herkesle paylaşın.
    3. Bir word üzerinde sayfa numarası, bu sayfa numarasına arka planına yuvarlak renk verme, sayfaya kenarlık verme, tablo ekleme, tabloya kenarlık verme, tablo içerisi biraz karışık. Nüfus cüzdanının 2 yönünün tek tabloda toplanması gibi bir şey.
    4. Bir powerpoint sunumu hazırlayın 3 sayfalık. İçerisine resim vs ekleyin. Tüm sayfalar bal peteği efektiyle 3 sn arlığıyla kendiliğinden geçiş yapsın. Slayt bittiğinde de otomatik olarak başa sarsın.
    5. Bir excel'de 2 tablo veriyorlar. Önce bu tabloları hazırlıyorsunuz. Tablo 1'de Para Birimi, Miktar, Döviz Karşılığı gibi kolonlar olduğunu varsayın. Tablo 2'de de Kur, Değeri var diyelim. Burda tabloları hazırlama, Döviz
    Karşılığı kolonuna otomatik tl işaretinin gelmesi ve son olarak da Döviz karşılığı Kolonunun otomatik oluşması için =Eğer ile formül yazıyorsunuz 2 tabloyu da kullanarak.




  • guncel maaslar ne kadar ?
  • ingilizceci hocam merhaba.

    konunuzu buradan ve memurlar.net'den okudum. oradan yanıt verilmiyor, sanırım kapatılmış.
    öncelikle benzer cevapları vermek nasıl bir sabır, tebrik ederim.
    verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.


    ismek sınavına davet edildim. geçen sene halk eğitimdeydim. şu anda da halk eğitimle bu sene için sözleşme imzalamak üzereyim. ismek'in sınavdan sonraki süreci ne kadar sürüyor tahminen?

    benim branşım fotoğraf çekimi. ismek'e fotoğraf çekimi branşı için başvurabilmek için fotoğrafçılık ve kameramanlık mezunu olmak gerekiyordu, başka türlü sistem kabul etmedi. ben radyo televizyon mezunuyum. ama fotoğrafçılık kameramanlık yazdım mecbur. bu konuda bir sıkıntı yaşanır mı? sıkıntı yaşanır mı derken şöyle, bölümümle ilgili tecrübe sahibiyim, sınavı geçeceğime inanıyorum fakat kesin kuralları var mı yoksa esnetilebilir mi?
    ona göre halk eğitimle de görüşülmesi gerekiyor çünkü.

    çook teşekkürler. :)




  • halkın paralarıyla kurulmuş bir kurumu, siyasal amaçlarına alet ediyorlar. sanki akp kurdu o sistemi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boo0 -- 10 Eylül 2016; 13:48:04 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.