Şimdi Ara

İspanya Vizesi İçin İzin Yazısı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 1 Şubatta İspanya’ya gideceğim için vize evraklarını toplama aşamasındayım. İstenen evraklar arasından izin yazısını tam olarak anlayamadım. Akademisyenim ve kurumdaki yetkiliye sorduğumda tek başına izin alman yeterli dedi. Eskiden yurt dışına çıkarken alınan izin yazısının artık olmadığını söyledi. Kardeşim ise Valiliğe bağlı başka kurumda devlet memuru ve onlarda izin yazısı halen mevcutmuş.

    İspanya vizesi alan memur statüsündeki arkadaşlardan konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşmasını rica edeceğim. Bls’de telefondaki görevli de kapsamını bilmediğini belirtti. Arada kaldım ve eksik evrak da götürmek istemiyorum. İzin yazısının kapsamı tam olarak nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • merhaba


    ben burada izin yazısı diye birşey göremiyorum?

    https://turkey.blsspainvisa.com/istanbul/turkish/pdf/tourism-turkish.pdf

  • 8 numara işveren mektubu yazıyor, sanırım onun memurlardan isteneni. Bls temsilcisi izin yazısı şeklinde telefonda söyllemişti.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ha evet o özellikle izin yazısı değil ama. bunu isteyen bazı başka ülkeler de var. bu yazıda genelde sizin bilgilerinizin olması lazım. mesela danimarka şunları istiyor bu belgede:


    -Signed and dated letter from employer indicating the Embassy that the document is addressed to, the employee’s name and passport number, date of start of employment and function, length of the leave and whether it is paid or unpaid leave, employer’s contact details, name and position of the person signing the letter.

  • Xx, falanca yıldan beri memur olarak bizimle çalışmaktadır, aşağıdaki tarihlerde ülkenizde olmasında tarafımızca sakınca yoktur. Dönğnce çalışmaya devam edecektir.
    Bunu güzelce yazın. Bu kadar. Her ülke ister bunu.
    Islak imzalı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.