Şimdi Ara

İsrail askerleri Filistinli kadını öldürdü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
0
Favori
23.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tzeberusx1 T kullanıcısına yanıt
    Güçlü devlet kimseye ayrım yapmadan sınırlarını koruyabilen, ülkesine kimin girip çıkacağına karar verendir.

    Size kalsa pkklıları kadın diye vurmaz, şehirlerde bomba patlatırken alkışlarsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Arşiv diye birşey var.

    Belki hatırlarsın. Hatırlamıyorsan hafıza güçlendirici besinler kullan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Sana diycrk birşey bulamıyorum...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Gezi parkı olaylarında yaşanan tek olay bu değil hatırlatırım.bende sana besin önericem ama karakter geliştirici besin yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi askerinin haberini yaptın mı kendi askerin annesi bittide elin arabınınki mi tasa kaldı sana.
  • israil sevdalılarına bir gün israil sizinde sevginiz ve hayranlığınız ile sözde vadedilmiş toprakları gerçekleştirirse, yine hayranlığınız ve sevginiz ile kucak acarsınız israil askerlerine sonuçta size göre onların toprakları

    hadi filistinlileri sevmiyorsunuz hatta nefret ediyorsunuz, ama bu israil hayranlığı nereden geliyor? Müslümanları beğenmezsiniz şeriattan nefret edersiniz. ALLAH a inanan, şeriatın herşeyini uygulayan israile hayranlıkla bakarsınız.

    İsrail askerleri Filistinli kadını öldürdü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 19 Eylül 2019; 16:16:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaximillianFoe

    Bu mesaj silindi.
    biz kürtlere değil PKK lılara yapıyoruz. biz topyekün kürtleri dışlammıyoruz. ayrıca hayranlı kduyduğunuz o israil şuan YPG/PKK ile vadedilmiş toprakların hesabını yapıyor.
  • Bizim sınırdan yol geçen hanı gibi her gün binlerce kişi geçtiği için belki bu olay size anormal geliyor ama, olması gereken bu. Sınırdan geçiyorsun, asker dur diyor durmuyorsun. Üstelik elinde bıçak var. Bunun israil-filistin çatışmasıyla alakası yok, dünyanın neresinde olursa olsun vururlar. Vurulan kişinin kadın veya erkek olması önemli değil. Bıçak çekip askerlerin üzerine yürüyorsan güçsüz, narin bir canlı değilsindir.
  • Vuruyor, müdahale edilmesini engelliyor. Ölüme terk ediliyor. Evet, bu videoda izlediğimiz bir kadın, KADIN! Merak ediyorum şu kadın hakları savunucuları nerede? çünkü bu kadın Müslüman...
  • Ben israile kızmıyorum çünkü benim düşünce tarzımda ülkem vicdanımdan önce gelir mesela benim ülkemi batırmasın diye 4 milyon suriyelinin içeri girmesine müsade etmezdim dediğim gibi ülkemin çıkarları vicdanımdan önce gelir.Dünyadaki tüm ülkeler kendi çıkarı için her haltı yapıyor biz hariç.TÜRKİYE nin çıkarı benim için her şeyden önemlidir canımdan bile.

    Gözü kara ülkesi için her bedeli ödeyebilecek liderler lazım makamı için değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 19 Eylül 2019; 16:36:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Bu projenin eş başkanı benim ülkemin başında bence ötesi yok ayrıca kimse israil hayranı değildir sanmıyorum.Sadece şunu düşünürler mesela ülke sevgisi olan insanlar şunu düşünür adamlara helal olsun kendi ülkesi için dünyayı yok sayabiliyor.İsrailliler israili ne kadar seviyorlar ki hiç kimseyi tanımıyorlar bu bence önemli bir şey.

    Mesela biz sadece TÜRKİYE nin çıkarına göre hareket etsek şuandan 10 kat daha zengin gelişmiş bir ülke olurduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen ve senin zihniyetindeki kişilere diyorum. o zaman insan hakları diye yaygara kopartmayacaksınız. çünkü ülkesini savunmak safsatasını bahane ederek elinde bıcak olan bir kadını öldürmeyi hak gören zihniyetin insan olmak ve insan haklarını savunmak gibi bir telaşı olamaz. o kişiyi durdurmanın binlerce yolu var öldürmek en son çare iken siz bunu savunabiliyorsanız. toma ile su sıkıldı diye kıyameti koaprtmayackasınız oda savumak için oradakileri öldürebilir mantığı geliyor yada başka yerde, ama ben kime neyi anlatıyorumki zihniyetiniz ve insanlığınız kör olmuş sizlerin.
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    İşte bu kafa kötü bir kafa :) Ben toma olaylarında hiç acımadım açıkcası ağlamadım sızlanmadım hak ettiklerini düşünüp daha ağırları ve caydırıcıları olmalı diye düşündüm.
    neymiş benim zihniyetim ne söyliyim mi doğruyu yapana kadar akepe idi artık yanlış işlerdeler :) 3 kez akp 1 kez chp oy attım boş yapma.sıkıldım sizin gibi insanlardan her muhalif düşünceyi düşman belliyorsunuz bitin artık be.

    O kadına sıkma sebepleri nedir söyliyim mi CANLI BOMBA korkusu.İsrailli askerleri en çok öldüren ney canlı bombalar.Her ne kadar israil sevmeyiz yahudi deriz ama onlarda kendi ülkelerinin askeri bizim için mehmetçik ney ise onların mehmetçiğide onlar böyle bir gerçek var.
    Mesela bizim ülkemizde de bir çok canlı bomba kadın bulunmuştu hatta bulunamayı patlayanlarda olmuştu.

    Siz beğenmesenizde BEN TÜRKİYE'nin çıkarı için her bedeli öderim gerekirse canımı veririm ama ülkem söz konusuysa acıma duygusuymuş merhametmiş hiç biri kalmaz.




  • atmaca ve dava adamı bitti şimdi bu çıktı başımıza israili boykot etmek için coca cola döken tiplerdensin anlaşılan. Bu olayda yanlış bir şey göremiyorum. O kadın belki canlı bombada olabilirdi hiç düşündün mü bunu? Yok. Elinde bıçakla üstüme gelecek mal gibi izleyeceğim oldu başka? Sen kalk başka bir ülkeye girmeye çalış bakalım dur demelerine rağmen durma ne yapacaklar yakalayıp madalya mı asacaklar boynuna. Resmen tehdit oluşturuyorsun sınırda o askerlere sonra vay efendim kodono vordo nordo insonloğonoz. Bu forumda fazla harcanıyorsun bence git facebookta yaşlı amcalarla akp muhabbeti et.
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    israilin en büyük sevdalıları o attığın resimdeki haritanın eş başkanına BİAT Edenlerdir.
  • HuoYuanJi kullanıcısına yanıt
    Anlamadığım BOP resmi atıyor ve eş başkana tapanlara ses etmiyor nası bir çelişki yaşıyorlar bunlar şey gibi erbakanı sevip ona ihanet edene tapanlar gibi her yerleri çelişki arkadaş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞAKACI

    israil sevdalılarına bir gün israil sizinde sevginiz ve hayranlığınız ile sözde vadedilmiş toprakları gerçekleştirirse, yine hayranlığınız ve sevginiz ile kucak acarsınız israil askerlerine sonuçta size göre onların toprakları

    hadi filistinlileri sevmiyorsunuz hatta nefret ediyorsunuz, ama bu israil hayranlığı nereden geliyor? Müslümanları beğenmezsiniz şeriattan nefret edersiniz. ALLAH a inanan, şeriatın herşeyini uygulayan israile hayranlıkla bakarsınız.

    ALLAH a inanan, şeriatın herşeyini uygulayan israile hayranlıkla bakarsınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

    Anlamadığım BOP resmi atıyor ve eş başkana tapanlara ses etmiyor nası bir çelişki yaşıyorlar bunlar şey gibi erbakanı sevip ona ihanet edene tapanlar gibi her yerleri çelişki arkadaş.
    Komikler ya Akıllarınca vatan millet sakarya muhabbeti ediyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.