Şimdi Ara

İsrail’in hava savunma sistemi eş zamanlı saldırılar karşısında dün gece çaresiz kaldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
1
Favori
15.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Atılan füzenin önemi yok israil projesi her türlü ilerliyor amerika yeni savunma sistemi yollar birkaç güne haberi yapılır bügüne kadar istedikleri kadar toparak aldılarmı aldılar terör örgütlerini istedikleri gibi yönetiyorlarmı yönetiyorlar toplantı bitmiştir dağılabilsiniz

  • tostumm kullanıcısına yanıt
    bence en güçlü ihtimal bu, İsrail git gide güçlenen, filistine destek israile karşı durma trendini bu tarz hareketlerle tersineçevirmeyi hedefliyor olabilir, sürekli c. Ronaldo filistine şu kadar bağışladı, bilmem kim pop starı İsrail konserini iptal etti, Yahudi Hollywood yıldızı israili kınadı gibi haberlere rastlıyoruz, elbette İsrail bu oluşan suçlu algısına karşı bir şeyler planlıyor. En kolayı terörizm ile eşitlenmiş Müslüman algısını kullanıp yaptığı ve yapacağı saldırılara kılıf uyduracaktır. Ortam da müsait, rusya ve suriye Filistinlilere silah desteği sağlar, suriyede yaşanan olayların hatrına, 10 tanesi MOSSAD, 1 tanesi hamas saldırısı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YoYoxP kullanıcısına yanıt
    Abi ben ülkemi seviyorum ülkemi korumak için herşeyi yaparım ama Araplardan bana ne !!? Filistin de Türk askerine yaptıklarını yaralı askerlerin kaldıkları hastaneyi basıp neler yaptıklarını bir okusaydın böyle senin atalarını katletmiş hainleri savunmazdın !
  • Putin öcünü aldı mı yani.
  • Filistin'in güdümlü roketi mi varmış?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 13 Kasım 2018; 20:9:35 >
  • Irina Spalko kullanıcısına yanıt
    HAMAS'ın İsrail ve Amerika'nın kontrolünde olmaması gibi bir ihtimal var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 13 Kasım 2018; 20:22:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba bilimin önemini ne zaman anlıcaz. Şuan İsrail’in başarısızlığına sevinenler vardır ama adamlar doğru yolda bilime önem veriyorlar illaki açıklarını kapatır ama biz kendimize bakalım başka ülkelerin başarısızlıklarına sevineceğimize kendi ülkemizin başarısızlıklarına dikkat çekelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüce devletimiz Olağanüstünün bir tık üstünde kınamış İsraili reis ya çok seviyorum reisi İsrail gününü görmüştür şimdi buradan bende İsraili çok acayip şekilde kınayarak İsraile haddini bildirdim şimdi onlar düşünsün (Dilerseniz sizce Ultra bir biçimde israili kınayarak İsraili perişan edebilirsiniz)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarın mağdur edebiyatı yaparlar ağlarlar yine üüüüü israil bize vuruyor Foşik İsrail diye.

    ayrıca sürekli filistin mağdur edebiyatı yapanlarhttps://www.liveleak.com/view?t=uzORq_1542115915 bu görüntüleri görmek istemez sanki onların canı yok yada insan değil.



    İsrail bunu bırakmaz yanlarına



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 14 Kasım 2018; 1:42:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün makine mühendisi bir akrabam iş bulamadığı için polislik sınavına girecek. Filistine bakacak durumda değiliz. Bence evinize bakın. İçerisi çok fena.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha beter olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: por favor

    Bu mesaj silindi.
    Allahümme Amin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Suprémacy

    HAMAS'ın İsrail ve Amerika'nın kontrolünde olmaması gibi bir ihtimal var mı?

    Bu soruyu bana neden soruyorsun?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ahmeti biliyoruz araştırın olm bu editörü ahaberden aldılar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Bayılırım yahudilere öüfff yahudilere bişey yapsalarda saldırsam diye kolluyorum,valla fırsat bu fırsattı kaçırmadım yapıştırdım.
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Geçmişte çeşitli düşmanlıklar olmuş olabilir, sizin bakış açınıza göre düşünürsek biz Türk'ler de zamanında diğer ırklardan pek çok insanı öldürdük, ama bugün geldiğimiz noktada önceden savaştığımız pek çok milletten insanla iyi veya kötü, bir şekilde anlaşıyoruz, yani geçmiş günümüzü etkilese de geçmişte kaldı. Mevcut durumda Filistinliler bizlerin Müslüman kardeşleri, israillilerse Müslümanlara zulmeden düşmanlarımız konumunda. Müslüman olmasanız bile şuanki durumda bir taraf zalim, diğer taraf zulme uğrayan taraf, olaya bu yönüyle baktıktan sonra ne tarafı destekleyeceğinizi tekrar düşünmeniz iyi olur. Türk veya Müslüman olmasanız bile sadece insan olarak bakın olaya, yeni doğmuş bebeler katlediliyor, çocukların gözleri önünde annelerine tecavüz ediliyor, öldürülüyor, işlenen insanlık suçlarının haddi hesabı yok, sadece kendimizi düşünüp kenara çıkacak kadar vicdansız değiliz. Ayrıca israil, Müslümanlara zulmetmekle kalmıyor, Müslümanlar için kutsal olan Mescid-i Aksa'yı, Müslümanların elinden tamamen almak için çaba sarf ediyor. Doğal olarak bir Müslümanın israilin tarafında olmaması gerekir. Olay ırkçılıkla alakalı değil, oradaki halk arap değil de başka bir ırktan olsaydı da bizlerin Müslümanlar olarak onlara destek vermemiz gerekirdi, en kötü ihtimalle "düşmanımın düşmanı dostumdur" mantalitesiyle hareket etsek bile asıl düşmanımız israil olduğundan, tarafımızı da ona göre belirmemiz gerekiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gt95

    o israil yıkılacak bir gün az kaldı
    Halep orda arşın orda.Yahudilerin sonunu insanoğlu getirmeyecek.Dünyanın son gününe kadar durucaklar burda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    quote:

    Orijinalden alıntı: Silenforce

    Israil'le uğraşanın çocuğu olmaz.Ümmet sevdalıları Israil'de sivil hedefler vurulduğu için seviniyor.İsrail vurunca ağlarsınız ateşkeş diye.

    Slm yahudi sever. Hangi ağaç sizi koruyor du ekmeye devam ediyor musunuz?

    Alıntıları Göster
    Niye olaya tarafsız bakmıyorsunuz?

    Sorarım size araplar'ın hepsi birleşse İsrail'i yenebilicekler mi,örneği yok mu zaten?

    Sorarım size tekrar İsrail'de vurulan hedeflerin çoğu sivil yerleşim yerleri bundan nasıl zevk alıyorsunuz?

    Ve tekrar sorarım size bu operasyonun karşısında Israil çok sert bir şekilde otoritesini uygulasa ki uygulamakta haklıdır sivil katlimaı için yine ağlayıp iki yüzlülük örneği göstericek misiniz?





    Evet iki yüzlülük örneği gösterip dininize ters düşüceksiniz.Ortada bir savaş var,bir taraf güçsüz olsada sonuç olarak bir savaş kazananı ve doğal olarak kaybedeni olucak.E madem ülkelerini korumayı göze alıyorlar,karşılarında onlara taş fırlatmayacak bir Israil devleti olduğunu da biliyorlar yani yaptıkları şeylerin elbette bir sonucu olucapını bilmeliler.Ha siz çok ümmet sevdalısıysanız gönlünüz razı gelmiyorsa gidip savaşabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Forumda amma çok yahudi sever varmış, islam düşmanligi olsun da isterse taştan olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.