Şimdi Ara

İss tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, taşındığım adreste fiber altyapı olmadığı için Vodafone net aboneliğimi sonlardımdım. Şuan araştırma içerisindeyim. Altyapım vdsl destekliyor, alacağım maksimum hız 75 mb ve santrale uzaklık 140 mt. Netspeed ve turknet arasında kararsız kaldım. İss ve modem konusunda tavsiyelere ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhabalar, buyurun gelin. Bizi siz tecrübe edin. Tüm kullanıcılarımıza altyapılarının desteklediği kadar hızları veriyoruz. Hizmetimiz bildiğiniz üzere kotasız ve taahhütsüz... İsterseniz altyapı sorgunuzu hızlı ve kolaycahttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ web sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

    Aklınıza bir şey takılırsa veya sormak istediğiniz sorularınız varsa bana istediğiniz zaman PM üzerinden ulaşabilirsiniz. Tüm kullanıcılarımıza buradan yardımcı olmaya çalışıyorum




  • Netspeed 35mbps üstü VDSL paketlerini kaldırdı mı acaba? Sitelerine bakıyorum maksimum 35mbps var.

    İnternet hizmeti kalitesi lokasyona göre değişir ancak bildiğim kadarıyla birbirlerine yakınlar. Ben 2 yıldır Türknet kullanıyorum, hiç Netspeed kullanmadım ama dışarıdan gördüğüm kadarıyla öyle. Ancak abonelik başlatma konusunda farklar mevcut onları yazayım:

    Netspeed 100 TL kurulum ücreti alıyor. İsterseniz peşin verebiliyorsunuz, isterseniz de 2 taksite bölüyorlar. 2 ay içinde faturanıza 50 TL olarak yansıtılıyor. Eğer bu ücreti taksitli olarak ödemeyi tercih ederseniz ve 2 ay içinde aboneliğinizi iptal ettirirseniz bile bu ücreti her türlü ödüyorsunuz.

    Türknet ise kurulum ücreti olarak 90 TL alıyor. Peşin almıyorlar, taksitli olarak 3 aya bölüyorlar 30 TL şeklinde faturanıza yansıyor. Eğer kredi kartı veya banka kartı ile abone olup otomatik ödeme talimatı verirseniz bu ücret 60 TL oluyor. Yine taksitli şekilde 3 ay boyunca faturanıza 20 TL olarak yansıtıyorlar. Ayrıca internet hizmetini beğenmezseniz 1 ay içinde hiç bir ücret ödemeden iptal edebiliyorsunuz. Eğer ay içinde fatura ödediyseniz bu fatura tutarını size geri ödüyorlar.




  • iyi de biz telekomdan türknet e geçiyoruz. zaten kurulum hazır durumda.90 tl kurulum ücretinden bahsedebilir misiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wa$abi

    iyi de biz telekomdan türknet e geçiyoruz. zaten kurulum hazır durumda.90 tl kurulum ücretinden bahsedebilir misiniz.
    Operatör değişikliğinde kurulum ücreti yok dostum. Kurulum ücreti sadece sıfırdan kurulumda ödeniyor yani hali hazırda kurulu olan internet veya telefon hizmeti yoksa. Türknet tarafı böyle, Netspeed'de nasıl onu bilemiyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    2 hafta oldu ben de kronik problemi size tekrar yazalı.
    Pm üzerinden dönüş yapmadığınız için buraya yazmak zorunda kalıyorum :(

    Gözden kaçtı sanırı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.