Şimdi Ara

İss transferi kaç gün sürüyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 hafta önce netspeed 'den Türk Telekom 'a geçmek için bizzat TT bayisinden evrakları imzaladim. O gün bugün ne arayan var ne soran. En son bugün kendim aradım TT bayii sini. Netspeed onaylamadi halen transferinizi diyor. Bunun yasal bir süresi varmı ? 1 hafta sürmesi normal mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 48 saat sürüyor. 48 saat içinde onay vermezse netspeed başvuru iptal oluyor. ilk olarak telekomu arayıp başvurunuzu sorgulayın. size onay vermemişler iptal olmuş diyecekler. geri gönderin deyin. belki de göndermişlerdir tekrar. gönderildiğini öğrendikten sonra netspeed i arayın. çıkan müşteri temsilcisi kendisinin onay veremeyeceğini sürecin kendiliğinden tamamlanacağını söyleyecek. durumu tekrar dile getirin. sürecin onay verilmemesi sebebi ile iptal olduğunu ve onay istediğinizi söyleyin. onay yetkisi olan birine bağlayın beni deyin. aktaracak. bağlandığınız kişi size tonla soru soracak. önüne geçmek için şikayetim yok keyiften geçiyorum ve kesin kararlıyım deyin. onay verecek.

    cuma günü geçiş başvurusu yaptım, iptal olmuş bugün. tekrar yollattım başvuruyu. sabah netspeedi aradım ve uzun süren konuşmalar ardından onayı verdirttim. taşıma da hemen gerçekleşti.




  • Şimdi aradım netspeed i sistemimizde transferiniz gözükmüyor diyorlar. Türk Telekom sistemde nasıl görünmez diyor. Günlerdir bu işle uğraşıyorum bir arpa boyu yol kat edemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞAhin kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi 48 saat içinde onay vermezse başvuru düşüyor.
  • ŞAhin kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/netspeed-kullananlar-yorumlarini-yazabilir-mi--129960276-65#141617570

    zamanınız olursa yazdığım mesajı okuyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 14 Ocak 2020; 16:32:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.