Şimdi Ara

İst - [900TL] Telpa Garantili, 16GB Siyah LG G2 [900TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba,

    Elimdeki G2 satılıktır, ekranın ortasındaki 8-9 mm'lik çizik dışında hiçbir sorunu, çiziği yoktur, kulaklık dışındaki aksesuarları garanti belgesi ve faturası mevcuttur.

    Fiyat 900TL, pazarlık yoktur, takas ucuz telefonlarla olabilir, takas fiyatı sizin fiyatınıza göre değişir. Satış elden Taksim'den ya da önce havale sonra kargo şeklinde olacaktır.

    İletişim: 530 606 84 48

     İst - [900TL] Telpa Garantili, 16GB Siyah LG G2 [900TL] İst - [900TL] Telpa Garantili, 16GB Siyah LG G2 [900TL]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haggardd -- 30 Kasım 2013; 17:58:20 >







  • Bu telefon Gorilla Glass değil mi? Nasıl çizildi :)
  • Süper fiyat
  • çizik çok mu derin, pastayla falan çıkmaz mı? + kullanıma etki ediyor mu?
  • Pasta nedir bilmiyorum tam olarak, kullanıma etkisi de sizi ne kadar etkiliyeceğine bağlı açıkçası, tırnakla hissedilebilen bir çizik, fakat beni rahatsız etmedi kullandığım sürede.
  • arabalardaki ufak çizikleri falan çıkarmak için hem parlatmak için kullanılan pasta polish denilen malzemeden bahsediyorum. bi tanıdığım tel camında hafif çizikler vardı telefoncu bi şey sürdü geçti gibisinden bi şeyle dedi. acaba telefon camlarına özel bi pasta tarzı solüsyon varda onunla geçebilecek gibi bi çizik mi dedim acaba. araba için olanlarla da denenebilir aslında ancak görmek lazım. fiyat uygun hayırlı satışlar. denemeden almak biraz riskli.
  • Pasta ile bu camda ki çizikler gitmez ne yazık ki . Gorilla Glass teknolojisi tam koruma demek değildir . Sadece biraz daha dayanıklı anlamına gelir .

    Yanlız Ebay üzerinde görmüştüm tüm gorilla glass ekranların çiziklerini doldurma yöntemi ile geçiren bir çizik kremi var . Eğer linkini bulabilir isem buraya yazarım hem alacak olanlar hemde satıcı için çok faydalı olur .


    Bir de fiyat çok çok düşük . Kesinlikle kaçırılmaması gerekir . Keza ben droid dna ile optimus g takası yapmamış olsam satıp bu modeli alırdım . Ki benim droid dna ile aynı fiyat ve daha iyi bir telefon . Hayırlı satışlar dilerim .
  • Almamak için kendimi zor tutuyorum, hem çok yakınız hem de benim G'ye çok az ekleyerek alabilirim ama çizik çok büyük gözüküyor, ve daha yeni aldım G'yi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.