Şimdi Ara

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Resmi Açılış Ve Eğlencelere Dakikalar Kaldi ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -"BEKLEDİĞİMİZ GÜN GELDİ"-

    Toplantıda etkinliklere dair detaylı bilgileri paylaşan İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Kurt ise konuşmasında, uzun zamandır hazırlık çalışmaları sürdürülen Avrupa Kültür Başkenti etkinliklerini başlatacak açılış kutlamalarından büyük heyecan duyduklarını belirterek şunları söyledi:

    "Bugün artık beklediğimiz gün geldi ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti açılış kutlamalarına ilişkin ayrıntıları paylaşarak bu özel yılın başlangıcını müjdeliyoruz. 16 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz açılış etkinliklerimizle bu süreci İstanbul, kendisine yakışır bir görkemle başlatıyor. Büyük bir titizlikle, profesyonel ekipler tarafından hazırlanan bu eşsiz kutlama etkinliklerine İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin farklı noktalarından da önemli katılım gerçekleşmesini bekliyoruz. Hazırladığımız zengin programla tüm İstanbul tutkunları 16 Ocak’ta kendi beğenilerine uygun etkinlikleri izleyebilecekler. Yurtdışından da alanında önemli isimleri ağırlayacağımız etkinliklerimizle, İstanbullulara ve misafirlerimize yıllarca hatırlayacakları eşsiz bir gece yaşatacağız."


    Haliç’teki törenle eş zamanlı olarak tüm İstanbulluları bu coşkuya ortak edecek farklı programlar da İstanbul’un dört bir yanında devam edecek. Taksim, Kadıköy, Pendik, Sultanahmet, Beylikdüzü ve Bağcılar meydanlarında, DJ performansı, dans ve müzik gösterileri gecenin ilk saatlerinde İstanbullularla buluşacak. Meydan konserleri kapsamında Taksim’de Tarkan, Kadıköy’de Mor ve Ötesi, Beylikdüzü’nde Nil Karaibrahimgil, Sultanahmet’te Mercan Dede, Pendik’te Kıraç ve Bağcılar’da Zara konserleri yapılacak.

    Gecenin en büyük sürprizlerinden birisi ise Taksim ve Kadıköy’deki özel gösteriler oluşturacak. Bugüne kadar, Dubai, İngiltere, Fransa, İspanya ve Brezilya gibi birçok farklı ülkede düzenlenen dev organizasyonlarda gerçekleştirdikleri gösterilerle dünya çapında ün kazanan Fransız Group F tarafından, Taksim’de Ateş Tiyatrosu, Kadıköy’de ise Balon Tiyatrosu sahnelenecek.







  • haftasonu internete giremedim.yorumumu yapacak olursam,cumartesi akşam 20:00 da haliç köprüsünün korkuluklarındaydım.gösteri tam 1 saat 20 dk sonra başladı.zaten hangi işimiz tam vaktinde oluyor ki neyse gösteri görülmeye değerdi.yurdum insanını bir kez daha yakından tanıma,yakından görme fırsatı yakaladım.bu süre zarfında köprü üzerinde arabayı kenara çekip çamdan bize seslenenler ne oluyor burada hatta bişey mi dağıtılıyor ne bekliyosunuz lan gibi tepkilere ve seslenmelere maruz kaldık.hatta saat 20:45 gibi falan yol kenarına park eden araçlar trafiği baya aksattılar.tek şerit oldugu gibi park eden araçlara ayrıldı.sonra polis geldi.polsi arabanızı çekin diyor adamlar tııınnnn vallahi billahi.en sonunda polis bi bağırdı.ama o nasıl bi bağırıştı yaw ananızı ..... der gibi.ama adam harbi haklı.arabanızı çekin diyor,adamlar araç sahipleri köprüden aşağıya bakıyorlar.köprü üzerinde tripotlarını kurmuş bi arkadaşın yanına geldim.biraz onunla muhabbet ettik.kahve varmış çantasında,termosdan çıkardı fazladan bardakta varmış,o soğukta iyi geldi doğrusu.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.