Şimdi Ara

İstanbul beylikdüzü-büyükçekmece arası bodybuilding spor salonu aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Büyükçekmece içinde gittiğim salon pek ilgisizler.2 hoca var biri bilgisayarda diğeri arasıra üst kata çıkıyor bazen hareketleri biliyormusun diye soruyor bazende zorlandığım harekette yardım ediyor.Ancak arkadaşlar benim bildiğim hocalar başımızda durmalı.Hareketleri yanlış yapıyorsam neyime yarayacak o hareketi yapmak.Bu yüzden yeni spor salonu arıyorum.90-110 tl arası değişebilir fiyatı.Temiz,ekipmanları yeterli ve hocaları ilgili bir yer arıyorum.Bu ilçelerimizde oturan arkadaşlar bana yardım etsinler lütfen.



  • benim bildiğim marka city'de bi de fox city'de var ama nasıllar bilmiyorum,hiç gitmedim..
  • giden arkadaşlar hocaların nasıl olduklarınıda yazarlarsa içim daha rahat eder.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tremorr

    Büyükçekmece içinde gittiğim salon pek ilgisizler.2 hoca var biri bilgisayarda diğeri arasıra üst kata çıkıyor bazen hareketleri biliyormusun diye soruyor bazende zorlandığım harekette yardım ediyor.Ancak arkadaşlar benim bildiğim hocalar başımızda durmalı.Hareketleri yanlış yapıyorsam neyime yarayacak o hareketi yapmak.Bu yüzden yeni spor salonu arıyorum.90-110 tl arası değişebilir fiyatı.Temiz,ekipmanları yeterli ve hocaları ilgili bir yer arıyorum.Bu ilçelerimizde oturan arkadaşlar bana yardım etsinler lütfen.

    Kardeş msn adresini verir misin ?
  • beylikdüzünde marka city deki town club a gidiyorum ama tavsiye etmem çünkü fiyat politikaları çok yanlış ben 120 veriyorum. arkadaşımdan 80 alıyorlar kimisinden 140 yani tutturabildiklerine gidiyorlar. hocalar ise böyle büyük tesislerde sadece hareketi gösterir sonrasını siz yaparsnız illa başınızda hoca isterseniz hocaya EXTRA ÜCRET ödüyorsunuz... iyi ce araştırın ama merdiven altı salonlardan şaşmayın derim çünkü oralarda yardımlaşma daha iyi. bende en kısa zamanda normal bir salona gidicem
  • beylikdüzü veya esenyurt veya avcılarda bildiğiniz düzgün eğitim veren bir uzak doğu spor salonu var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.