Şimdi Ara

İstanbul Bilgi Universitesi Hakkında Merak Edilenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
19.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben bilgi üniversitesi medya ve iletişim sistemlerini tam burslu kazandım herkez çok iyi dio ama bölüm hakkında bilgisi olanvarmı çok şey bilmiyorum açıkcası :))
  • dostum bende medya ve ıletısım sıstemlerını kazandım bu sene edındıgım bılgıye gore okul yurt arkdaslık ortamı flan cok guselmıs ama galıba bıraz hazırlık zorlucak:D:D
  • inş öledir :) dostum senn bölüm hakknda bilgin varmı peki benm çok fazla yok çok tavsiye ettiler die yazdım bnde açıkcası radyo sinema televizyon tutar die bunu çok fazla araştırmamştım ama bu tuttu ne olcaz bakalm :)
  • vallaha bende aynen senın gıbı radyo sinema yazmıstım bende onu beklıyodum bu geldi:Dama banada solenen cok ıyı bolum oldugu yanı genıs kapsamlı bır bolunmus..banada herkez ıletısımın en ıyı bolumu geldı falan dedıler ama bakcaz artık gorcez bu sene:D
  • arkadaşlar bu ders seçimini fln yaptnz mı ya ne yapcağmı bilmiyorm walla :)) marmaradaki arkadşlar fln ders seçemediği için okula gidemiyo bizde öle olmıyalm
  • Felsefi bolumu nasildir? Yurt ucretleri ne kadar? yemek ucreti yurt ucretinden ayri mi?
  • Arkadaşlar aylık burs ne kadar ?
  • bu sene bilgi den mezun olan arkadaşımla sohbet ettim bugun yüksek lisans konusunu konuşuyorduk ardından duyduklarıma şaşırdım açıkcası okulda işler iyi gitmiyormuş zaten amerikalılarla yarı yarıya ortaklık içindeymiş ve amerikalılar( hatta söylediğine göre bu amerikan şirketin başka ülkelerde de okulları varmış ve resmen ticaret olarak işletme mantığıyla çalışıyorlarmış) okulu devretmek için arayıştaymış maddi açıdan zor durumda olduğunu ve kaliteli hocaları kaybettiğini söyledi , özellikle bu medyada çıkan haberlerden sonra( öğrencinin bitirme projesi için seçtiği konu epey gündemi meşgul ettmişti hatırlarsınız ) çoğu iyi hocalar ayrılmış , sorunlar yaşanmış yönetim nezlinde hatta 2 3 sene içersinde okulun satılacağı dahi konuşuluyormuş aynı zamanda okul içersinde bulunan öğrencilerde geçiş yaparak iyi öğrencilerini kaybettiğini söyledi arkadaşım. Tercih edilme konusunda da git gide geriye düştüğünü bilgiden daha geride olan okulların solladığını söyledi. he bunlar ne kadar işinize yarar ya da ne kadar % 100 doğrudur bilemem, ama bunu belirten arkadaşım bölümünde başarılı yeni bilgi üniversitesinden mezun olan bir arkadaşımdı öyle okula laf edecek bir tip değildi. Ayrıca yukarlarda rastladım ingilizce eğitim hakkında bir takım sözlere bugünde konusu geçti aramızda ,arkadaşım yurt dışına master eğitimine gidiyor bu yüzden ingilizce kursları vs aldı bana dediği laf aynen şu '' millet ingilizce eğitimi aldığımızı sanıyo fakültede, hazırlık sınıfı dışında fakultede de 4 senenin 1 senesi adam gibi full ingilizce ders işlendi '' dedi. Belki tercih aşamasındakilere bir fikir olabilir bilemiyorum ne kadar ilgilendirir bu sizi ama görmüşken , hazır bugun sıcağı sıcağınada konuşmamız denk gelmişken paylaşıyım dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 5 Ağustos 2011; 1:10:12 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: shot2kill*

    Mrb arkadaşlar, Bilgi Uni hakkında her türlü sorunuzu (kampüsler, öğrenci ilişkileri,dersler,sosyal olaylar,partiler, vs, aklınıza ne gelirse yani ) sorabilirsiniz..

    merhaba dostum.Bu üniversitenin uolp elektrik elektronik mühliği bölümünü düşünüyorum tam burslu ama yukardaki arkadaşında belirttiği gibi durumlar kötü mü.İç durumu bilemeyebilirsin genede sorayım dedim.Broşürünü inceledim , liverpool üniversitesiyle antlaşması olması süper birşey ama içinde art niyet olmasından korkuyorum.
  • Selam,

    Sanirim siz bana ihtiyacim olan bir bazi onerilerde bulunabilirsiniz. Yillardir yurtdisinda yasiyorum ve onumuzdeki yil Erasmus ile Istanbula gelmeye karar verdim, aslende istanbul da dogup buyumus biri olamama ragmen olan biten bir cok seye uzak kaldim. Oncelikle tek bir semester a Bilgi de ne sigridabilirim? Mumkun oldugunca cilgin, eglenceli ve zamanimi dolu dolu gecirmek istiyorum. 3-4 ayla ksiitli bir surem var bu yuzden de Londra ya geri dondugumde 'keske sunlarida yapsaydim' demeyecegim bir donem gecirmek istiyorum.

    Ogrenci ortamlari nasil?
    Ne gibi antivitelere katiabilirim?
    Son zamanlarin trenleri nelerdir?
    Gelmeden kendimi nelere ve nasil hazirlamam gerekebilir?

    Bu konular hakkinda deneyimlerinize dayanarak bana bir kac oneride bulunabilirseniz cok sevinirim.

    Many Thanks! :)
  • bu universite hakkinda ustte cevaplamayanlari cevaplayacak, gidisatin kotu olup olmadigini soyleyebilecek birileri var mi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdisi imkanlari tek artisi sanirim. sizce uolp tam burs veya normal tam burs okunur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FiberOptix


    quote:

    Orijinalden alıntı: fmpes

    yurtdisi imkanlari tek artisi sanirim. sizce uolp tam burs veya normal tam burs okunur mu

    Bahcesehire bi bak bence yurtdisinda ondan iyi uni yok :)

    arastiricam tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilgi VCD bölümü hakkında bilgi lazım;

    1-Uygulamalı Yaratıcılık Sınavı

    2-Burslu Başvurular İçin Uygulama Sınavı

    Geçmiş yıllarda bu sınavlara girenler varsa, tam olarak nasıl sorular sorduklarını merak ediyorum ?
  • yok mu bilgiden kimse?
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giogo -- 11 Temmuz 2014; 18:18:50 >
  • upppppppp
  • merhaba
    Ben uluslararasi ticare ve isletmecilik okumak istiyorum.Acaba bolum hakkinda biraz bilgi verebilir misiniz ?
  • Myo hangi kampüste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.