Şimdi Ara

istanbul'da kısa yollarla zaman kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sabahları köprü trafiğinden maksimum kurtuluş - minimum etkilenme yolları arıyorum

    güzergahlar ve yöntemler şunlar :)

    göztepe den köprüye sabah trafiği

    başlangıç noktası göztepe BP
    buradan minibüs yolunu takip ederek ziverbey hasanpaşa dan çevreyoluna çıkabilirsiniz sakın yapmayın sabah sabah eziyet olur

    göztepe bp den bostancı istikametine giderken hemen ilk ışıklardan sola giriyoruz. haremden de çevreyoluna girilebilir bu da kısa değil. hareme doğru sapıp acıbademden bağlama olayı var denemedim ama uzun gibi.

    neyse libadiye ye devam ediyoruz shell den sola giriş var ordan girip k.çamlıca yolu var tepeden bağlayabilirsiniz bilfen sebebiyle çok sıkışık bu da iyi deil.

    geldik meşhur dörtlü dönemeç yuvarlak yonca nederseniz artık. buradan ümraniye girişini pas geçiyoruz. sıradaki çamlıca 2 girişli yukardan(sağdan) giderseniz ters olur alttan tünelden yukarı vuruyoruz. dümdüz gidersek altunizade sondan 1. girişe ulaşabiliyoruz. ama burada trafik olabilir.

    sırada tünele girilen bi yol var. buradan da kısa gibi gözükse de sabah çok trafik var. geri gelen arabaları görüyosanız sakın girmeyin 15 dakika gider valla.

    yollar bitti mi bitmedi.. şimdi son giriş tünele doğruydu değil mi? ama o yola gelmeden bi yanyol vartrafiği görüp oraya dalıyoruz. dümdüz gidip yol bitiminde sağ yukarıya vuruyoruz. sonra sağdan üst yola çıkıp sol tarafta ışıklara geliyoruz. - bu noktaya alt tünelden geçip yukarı giderek de gelebiliriz trafiği gözlemleyip karar vereceğiz. ışıklara gelmiştik en son direkt karşıya geçiyoruz çünkü yukarıya doğru çok fazla trafik var. karşıya geçip bir sonraki ışıklara kadar ilerliyoruz ışıklardan sol yukarıya patika tırtırlı bi yol var ordan tepeye vuruyoruz.tepe bitince sağdan devam ilk soldan aşağıya doğru kıvrılıyoruz. aşağıya doğru müthiş boğaz manzarasıyla yola devam. yol bitince aşağıdan yukarı gelen bi yol var aşağı doğru iniyomuş gibi yapıp karşıya geçiyoruz. burdan sonra dümdüz devam aşağıya doğru bi yol kıvrılıyo ama düz devam edersek köprünün altunizade girişinden önceki bp ye çıkmış oluyoruz.(dikkat bu yolda cuma günü pazar kuruluyo kapanıyo) bu en son aşağıya doğru uzanan yoldan aşağı inip soldan devam edersek bu sefer de bpden sonraki ışıklara çıkıyoruz burası kalabalık oluyo sadece cuma günü mecburen kullanılıyor.

    Herşey trafiğe bağlı olduğu için hızlı düşünme yeteneği yokuşta araba kullanma yeteneği gerektiren olaylardır.
    Lütfen yeni başlayanlar kullanmasın...

    Çengelköyden Boğaz'a geliş kısayolu da var ama yoruldum.

    Anadolu'dan Avrupa'ya 1. köprü marifetleri adlı kompozisyonum devam edecek

    Mümkünse yolu ezberleyene kadar riske atmayın...







  • yaw kusura bakmayın karışık olmuş biraz ama

    aklınıza bişey takılırsa sorun..

    sizlerden de bekliyorum.. düzeltmelere açığım..
  • ben sabahları koşuyolundan altunizadeye çıkıp oradan altunizade köprüsünden köprü yoluna giriyorum.7.00 gibi kazaskerden çıkınca yaklaşık 45-50dk da maslakta oluyorum.şu an benim için en kısa mesafeden en kısa zamanda gidiş bu rota
  • herkes uzun yollardan mı gidiyo yahu?

    şaşırdım.

    yok mu kestirme başka giden?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.