Şimdi Ara

İstanbul'da Kullanılabilecek Bisiklet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet bisiklet alicağım fakat istanbulda oturuyorum yokuş,tümsek fazla sizce dağ bisikleti mi yoksa şehir,yol bisikletimi tercih etmeliyim?.Dağ bisikleti alırsam amörtisörlümü tercih etmeliyim?.Salcano Astro 50,Bianchi Speed 6000 dağ bisikleti olarak Salcano city sport,Bianchi Esprit ve Retroyada yol,şehir bisikleti olarak bakiyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Kilitli amortisörü olan şehir bisikletlerine bakın. Dağ bisikleti asfaltta zayıf kalıyor city lerin yanında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisikletle tur vb. de atmayi planliyorum.Lastikler zedelenirmi bilmiyorum citylerin.Salcano Astro 50 kilitlemeli maşası CONTINENTAL RACE-KING 26x2,2 LASTİKİ ile iyi bir bisiklete benziyor.Dağ bisikleti olmasina karşın şehirdede çok sorun yaşayacağımı zannetmiyorum.Cityler konusunda asfaltta kaymak gibi gidiyor ancak çukurda toprakta bozuk yollarda ayni şeyi söylemek mümkün değil.Arkadaşımın umit velocity model bisikleti vardi kullandim biraz,tümseklerde acayip sarsiliyor.Bugün bir gidip bakacağim bayilere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkay117

    Bisikletle tur vb. de atmayi planliyorum.Lastikler zedelenirmi bilmiyorum citylerin.Salcano Astro 50 kilitlemeli maşası CONTINENTAL RACE-KING 26x2,2 LASTİKİ ile iyi bir bisiklete benziyor.Dağ bisikleti olmasina karşın şehirdede çok sorun yaşayacağımı zannetmiyorum.Cityler konusunda asfaltta kaymak gibi gidiyor ancak çukurda toprakta bozuk yollarda ayni şeyi söylemek mümkün değil.Arkadaşımın umit velocity model bisikleti vardi kullandim biraz,tümseklerde acayip sarsiliyor.Bugün bir gidip bakacağim bayilere.

    O halde mtb alman daha iyi. Bir de şehir lastiği alırsın. Duruma göre değiştirsin. Race king lastikler bayağı kalın. Asfaltta ağır kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carraro 224 gayet güzel bi başlangıç olabilir. İlerde Trek FX e geçersin. Dağ bisikleti %80 dağda süreceksen alırsın yolda çok gerek yok karar senin. Maşa olayına gelince düz maşa da olabilir bazen yol sağlam olunca süspansiyon olunca basamıyorsun hızını kesiyor.
  • Senin amacına yönelik olarak, bende Carraro'nun sportive serilerini tavsiye ederdim ama bunları bulmak işkence gibi. Bulabiliyorsan 224 ya da 225 senin işini görecektir. Bulamıyorsan da bunların muadillerine göz atmanı öneririm (Mesela Bianchi 713)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senry -- 19 Ağustos 2013; 0:55:32 >
  • Yol bisiklwti alın derim. Zevki bir başka. Bende mtb kullanıyordum ama sonra değiştirdim şimdi asfaltta akıyoruz.
  • şehir-imzama bakabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bianchi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.