Şimdi Ara

Istanbul`daki TOYOTA servisleri Oylamasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar,

    Istanbul Anadolu ve Avrupa Yakasindaki Servisleri tavsiye ve sikayetlerimiz paylasabilirmiyiz ?

    Herkes kendi begendigi ve yasadiklarini ve cok rahatsiz olduklari servis isimlerini paylasabilir mi ?

    Biliyorsunuz servisler Toyotadan bagimsiz farkli gruplar tarafindan yonetilmektedirler buda aralarinda anlayis ve hizmet farki getirmekte..

    Eger kotuleri belirlersek ve iyilere yonelirsek, hem iyiler mufakatlandirilir hemde kotuler kendilerini duzeltme durumuna girirler..

    Paylasim icin simdiden tesekkurler !



  • ben daha yeni aldım arabayı
    ilk derindere ye götürdüm 70.000 bakımına bir haftadır problem yok
    öncedende dolapderede servise gidiyormus
    derinderenin müsteri karsılama ve ilgilenmesi iyi gibi, en azından ilk muhabbet
    80.000 bakımınıda oraya götürmeyi düsünüyorum
    bakalım neler olacak
    saygılarımla
  • Yahu kimse arabasini servise goturmuyor mu acaba ? yani tamam Toyota kalitesi ama duzenli bakim gunlerine gidenler lutfen paylasin fikirlerinizi...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_13535009/tm.htm

    burada tartışılıyordu isterseniz oradan devam edilsin.
  • ortaköy ve dolapdereden memnun kaldım, avcılarla sorun yaşadım.
  • mencetin o dedigin topik tum turkiyeyi kapsiyor ve cok ilgili degil bazilari ile, istanbul kendi capinda bir yer oldugundan benim sorum sadece istanbul icindi, kusura bakma ama farkli diye dusunuyorum zaten topik isminde de istanbul ibaresi var, selamlar.. paylasimlari bekliyorum hala..
  • Toyota nın mutlak müşteri memnuniyeti kapsamında olan TSM sertifikalı bütün servisleri aynı oranda kaliteye sahiptir.Özellikle İstanbul gibi bayilik açısında rejabetin çok fazla olduğu yerlerde bu kalite bir adım daha üste çıkabiliyor.Tavsiyem Zeytinburnu Derindere ve Sonkar.İki bayide TSM sertifikasına sahip ve yeni konseptlerinde hizmet vermekteler.
  • derindere iyi..
  • Ben orada da yazmıştım yine yazarım. Üşendiğimden ya da sen niye aynı konuyu bir daha açıyosun diye değil. Benzer konuda çok fazla başlık olduğunda tüm forumu okumak ya da araştırmak hakikaten zor oluyor. Kopuk kopuk oluyor.

    Ben Beykoz'daki servise gidiyorum. İşçiliğinden ve ilgisinde son derece memnunum. Ancak diğer bahsettiğim başlıktaki (sanırım silverstar açmıştı tam hatırlamıyorum) yorumları okuyunca hemen hemen tüm servislerin aynı standardı yakalamış olduğunu gördüm. Toyota'nın en büyük farkı da bu sanırım. Diğer muadil markaların forumlarnı okuduğumda bazı marka araçların çok sorunlu olduğunu sorunsuz diye nitelendirilenlerinde rus ruleti şansıyla servisleri olduğunu gördüm. Özel servis 'den biraz fazla ödüyorum farkındayım ancak bugüne kadar yaptırdığım işlerde hiç mahçup olmadım. Hepsinden memnun ayrıldım. Ayrıca Toyota servislerde puan sistemi var. Şu anda % 15 işçilik indirimim var. 20 olmasına az kaldı.


    quote:

    Orjinalden alıntı: danieltroniel

    mencetin o dedigin topik tum turkiyeyi kapsiyor ve cok ilgili degil bazilari ile, istanbul kendi capinda bir yer oldugundan benim sorum sadece istanbul icindi, kusura bakma ama farkli diye dusunuyorum zaten topik isminde de istanbul ibaresi var, selamlar.. paylasimlari bekliyorum hala..




  • tesekkurler tekrar yazdigin icin :) sanirim toyotanin toplam kalite anlayisi gercekci, bastan sona kadar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.