Şimdi Ara

(İSTANBUL HAVALİMANI HAYIRLI OLSUN) 3.Havalimanı'nın Adı Ne Olacak ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
18.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Türk Tarihini sadece İslam'dan ibaret görenlere kapak olması için Oğuz Kağan olabilir.

    Ayrıca Atatürk'ten önce ne Göktürkleri ne Uygurları tanırdınız burda boş yapmayın. Daha atalarınızı bilmiyorsunuz ötüp duruyorsunuz !

    Bu ülkenin binlerce yıllık geçmişi var ve taa Çin sınırlarına kadar gider. Size sadece Arap kültürü olan kısmı hitap ediyor ama gerçekler acıdır !

    Ayrıca Atatürk'ü çekemiyorsanız konuşmayın arkadaşım...
    Oğuz Kağan ismi akıllarına bile gelmemiştir ben İslam alimi diye Arap birinin ismini vermelerinden korkuyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul havalimanı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adaletli Türk

    Bu mesaj silindi.
    Benim paramla yapılıyor? Yeterli bir sebep mi kardeş, maaşımız elimize geçmeden 1000 lira vergi elimize geçtikten sonra kdv ötv trt 50 ayrı vergi kesiliyor biz yaptırıyoruz bırakta ismi hakkında fikir verelim.. Bu milletin allahı paradır, havalimanı yapacağız fakat sadece akepeliler kullanacak her ay sadece akepelilerin maaşlarından 100 er lira keseceğiz desen yemin edip oy attıklarını inkar ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala açıklanmadığına göre sansasyonel bir isim olacak. Gündem değiştirmek için birebir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    Niye Atatürk olsun ki? Kendi kalkanınız olarak kullanmayı bırakın.

    Ülkede olması gerekenin bin katı Atatürk adı verilmiş yer var zaten. Türk tarihi bir kişiden ibaret değil. Türk ırkı da 100 yıllık değil.

    Ayrıca niye illa bir kişi adı verilmek zorunda o kısmı da hiç anlamıyorum.

    Yani şöyle ilginç, farklı, yaratıcı bir isim olamaz mı?

    Atatürk olmasına karşıyım. Bir tek Abdülhamid, zart zurt padişah ismi falan olacaksa yerine Atatürk tercih ederim sadece.
    Moussa Sow havalimanı olsun bence, rövaşata gollerinin bu ülkeye katkısı çoktu. Ulan sanki ülkede başarılı, gerçekten havalimanına ismi verilmeye değer bir şey yapmış insan var da, Atatürk yerine başka isim olsun deniliyor. Lisede hava olsun diye biseksüelim diyen ergen kızlarımız gibi klavye asosyalleri doğuyor her geçen gün.




  • Periah kullanıcısına yanıt
    Valla atalarını tanımayan, binlerce yıllık geçmişimizin olduğunu bilmeyen bir zihniyet var ise o da sizlerdeki sığ zihniyettir.

    Arap kültürüymüş Ulan Dünyaya hükmeden eşi benzeri olmayan bir medeniyetten OSMANLI'dan bahsediyoruz! Bir bak bakalım OSMANLI dönemine o dönem dünyada hangi medeniyet OSMANLI'dan daha modern ve ilerde diye!

    Benim ceddimi çekemeyen, OSMANLI gibi bir imparatorluğun sadece adından bile tir tir titreyen sizlersiniz o yüzden siz konuşmayın arkadaşım!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 28 Ekim 2018; 14:17:24 >
  • Yav he he ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Aslı anlamayan sensin. Osmanlı'nın çekirdeği Türk'tür. Osman bey Türk'tü babasının adı Ertuğrul kardeşinin savcı bey, Gündüz Alp, oğlunun adı Orhan bunlar Türk adlarıdır Arapça isimler değildir. Bunu kafana sokacaksın. Hiçbir mesajınızda bir kere bile Türk adı geçmiyor. Osmanlı Osmanlı dediğin yapı bir Türk devletidir ne kadar kabul etmesenizde. Hunlarda Türktür. Göktürlerde Türktür Selçuklularda Türktür Osmanlılarda Türktür Türkiye devletide Türktür.

    Kafana göre Osmanlı diye ayıramazsın ne kadar zorlasanda ne kadar Türk olmaktan utansanızda Türksünüz ve bu devletlerin hepsi Türk milletinin karakteristiğine sahiptir.

    Bizim tarihimiz Osmanlı'dan ibaret değildir. Osmanlı tarihimiz bir parçasıdır ve Türk toplumunun gururlarından sadece 1 tanesidir. Atatürk'de son şanlı zaferimizi yazan büyük Türk komutan ve liderlerinden biridir.

    Hepsi bizimdir kafanız almıyor ama Osmanlı bir Türk devletidir...




  • Brain cancer found .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Bre Gafil OSMANLI Türk değildir diye bir söylemim mi oldu ?

    Aklı sıra algı yapacak. Ulan az önce OSMANLI gibi eşi benzeri olmayan bir devlete Arap kırıntısı demeye getiren sen değil miydin ? Şimdi mi kıvırdın OSMANLI Türktür bizim gururumuzdur diye ?
  • Recep Tayyip Erdoğan'ın havalimanı olacaktır

    Fatih Sultan Mehmet veya Atatürk zayıf ihtimal

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk ırkı sizin basit hafızanız kadar dar, küçük beyniniz kadar yoksun değil. Binlerce yıllık ırkız, onlarca büyük devlet kurmuşuz.

    Atatürk'ü kendi siyasi emekleriniz için kullanmaktan, kalkan yapmaktan vazgeçin. Atatürk sizin keyfi günlük like malzemeniz değildir.

    Akp'den zerre farkınız yok. Tabut başında siyaset yapan adamla mezar başında yapan adam aynıdır. Bu ülkede insanları Atatürk ve dinden siz soğutuyorsunuz.

    Musa Sow diyor bir de. Aklınca "1923 yılında birden bire yokluktan ortaya çıkmış bir ırkız, yaratıcımız Atatürk" demeye getiriyor.

    Her yere ya Atatürk ya bir padişah ismi. Ufkunuz, yaratıcılığınız tıpkı nefret ettikleriniz kadar.

    Zaten tüm dünyada her yapıya, yapılana ülkenin kurucusu kimse onun adı veriliyor. Başka bir ad düşünülemez.

    Sizin gibiler yüzünden olacağı varsa da olmuyor. İnadınıza padişah adı doldurdular her yeri.

    Bu ırk hiç önemli insan, olay, tarihe sahip değil zaten. Atatürk ve padişahlar. Başka yok.

    Senegal'de bir stat yapılsa ve Musa Sow adı konursa emin ol binlerce yere adı verilmiş devlet adamlarından daha mantıklı bir hamle olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Lan ben size Arap kırıntısı diyorum. Osmanlı'da sizin anlayışınız yüzünden çöktü. Osmanlı tarihini ne kadar okudunda burada afra tafra yapıyorsun !!!

    7 ciltlik tarihin okudum en son. Gerileme döneminde bu insanlar yani bizim atalarımız neler yaşamış sen biliyoır musun ! Ne eziyetler ne mağlubiyetler ne onursuzluklar var gerileme döneminde biliyor musun ? Ne zilletler çektik Osmanlı gerilediği zaman.

    Bugün artık Osmanlı'nın hatalarını yapma lüksümüz yok !
    Bugün artık gerileme zayıflama ezilme sizin tabirinizle mazlum olma lüksümüz yok !
    Bugün fakir olma lüksümüz yok.

    Bu halk yeterince eziyet çekti son 300 yılda. O sevmediğin Atatürk döneminde yapılan devrimin sonunda bu ülkenin 300 yıllık gerilemesi durduruldu. Üstelik bu adam ölmeden önce son çabasıyla silah atılmadan Hatay'ı anayurda katma zekasına sahip bir insandı. Osmanlı'nın son günlerinde 12 ada ve Kıbrıs silah atılmadan masa başında İngiltere ve İtalya'ya terkedildi. Çünkü zayıftık, çünkü cahildik, çünkü geriydik o yüzden bu zilletler yaşandı. Balkanlarda yaşanan Türk kıyımını okuyacaksın bu Osmanlı döneminde oldu bunları öğreneceksiniz.

    Osmanlı bizim devletimizdir. Osmanlı Türk milletinin son büyük devletidir ve Osmanlı'nın çöküşü Türk milletinin yozlaşıp gerilemesinin bir simgesidir. Bunu Atatürk durdurdu bugün artık bilimde teknoloji ve ekonomide hiçbir alanda artık zayıf olamayız. Artık sizin gibi hayal aleminde yaşayamayız bilim neyse öğreneceğiz, rekabet neyse yapacağız anlıyor musun ? Ülkeye Suriyelileri doldurup içine etmeyeceğiz !

    İçinden neye inanıyorsan inan ister arap gibi yaşa ister avrupalı gibi umrumda dğeilsin. Ama bu ülkeye bir faydanız dokunsun. Bu ülkenin kurucusuna saldırarak hiçkimseye bir faydan olmuyor. Onun yerine ülkeye doldurulan asalaklara iki laf et. Git birşeyler üret anlıyormusun ?




  • Ok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Ayrıca burada Türk tarihinden bahsedip ağzınızdan Türk lafı zorla alınıyor. Biraz milli bilincin olsun. Biraz kimliğin olsun. Osmanlı Trük devletidir. Bunuda vurgulayın az böyle kimliksiz kimliksiz konuşmayın. Yarın sizin gibilere Türkiye'li diyecekler Türk yerine bu kafayla devam ederseniz. Artık daha sonra ülke çökünce hangi gavurun memletne sığınırsınız bilmiyorum !

    Yani kimliğinize sahip çıkın. Osmanlı diye bir halk yok. Türk halkıydı o bunu anlayın kafanıza sokun artık ! Osmanlı'yı ayakta tutan Türk halkıydı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adaletli Türk

    Bu mesaj silindi.
    Senden farklı düşünenlere " ruh hastası" diye hakaret etme hakkini nasil kendinde buluyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hürkuş Havalimanı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.