Şimdi Ara

istanbul tadilat dekorasyon boya badana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul boyacı ustası boya işlerinizde tüm ilçelerde kaliteli hizmeti en uygun fiyatlara sizlere sağlamaktayız. Tüm istanbulgenelinde en iyi markaları dairenizde evinizde kullanan boyacı ustası sizlerin kaliteden ödün vermeden tüm işlerinizi yapmaktayız.boyacı ustası istanbulda her türlü boya uygulamasını mekanlarınızda uygulamaktayız. Evinizi boyası gelmişse veya yeni bir eve taşınmadan evinizi boyatmayı dusunuyorsanız bizimle iletişime geçip hızlı bir şekilde evinizin boyasını yapmaktayız ayrıyetten verdiğimiz başlıca hizmetler.
    • Boya Badana
    • Asma Tavan
    • Dış Cephe Montoloma
    • Alçı Sıva
    • Kartonpiyer
    • Fayans
    • Parke
    Boya Badana ustasını çağırdığınızda max 3 saat içerisinde firma aracımızla ustamız adresinize kadar gelip yapılacak işi yerinde görmektedir. fiyat konusunda anlaşıldığı taktirde belirtilen günde işe başlanır ve evinizde rutubet varsa duvarlarda kabarmalar çivi delikleri vs varsa bunları güzelce alçıyla tamir etmekteyiz. ve dümdüz olan duvarlara boya uygulamasını yapmaktayız. çalışırken hiçbiryere zarar vermek istemiz bu sebele eşyaları ortaya çekeriz ve yerleri güzelce örtmekteyiz. evinizi veya dairenizi titizlikle boyıyan boyacı istanbul evimi boyatırken etraf batarmı gibi sorularınızıda cevaplamaktadır. boya sonrası tertemiz bir şekilde ferah evinizde oturmanın keyfini sizlere yaşatmaktayız.
    Ev,ofis,mağaza,fabrika gibi alanlarınızın iç dış boya badanasını yapan ustalarımız sizlere kaliteyi anında alma imkanı yaşatmaktayız. büyük ve küçük işlerinizde yeteri kadar ekipman ve ustaları bünyemizde barındıran boyacı firması bu hususta sizlerin işlerini aksatmadan belirtilen tarihte teslim etmekteyiz. boya badana ustalık gerektiren bir iş olmaktadır. ustalıkla yapılmayan http://www.boyaciustasi.net/avcilar-boya-badana-ustasi/alçı sıva işleri problemler yaşatabilmektedir. piyasada teklif usulü veya amatörce yapılan boya alçı sıva işlerinden kesinlikle kaçınmanızı öneririz. her zaman tadilat işlerinizi için usta seçerken özenle seçmelisiniz. Bizler istanbulda uzun bir süredir tüm boya işlerinizi firmamız tarafından yapmaktayız.Boya badana ustası 1000 den fazla evin boya dekorasyon işlerini gerçekleştirmekten her zaman gurur duymaktayız. bizlere siteminden ulaşarak boya ihtiyaclarınız için ustamızla iletişime geçebilirsiniz. İLETİŞİM http://www.boyaciustasi.net/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodin123 -- 23 Şubat 2017; 13:15:59 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.