Şimdi Ara

İstanbul Üni. Otomasyon sistemi, işlemi tamamlayıp çıktı alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Referans numaramı aldım, bankaya parayı yatırdım. Firefox ve Opera desteklemediği için Win7'de IE8 ile otomasyon ekranına girdim. Önkayıt işlemi için bilgilerimi girdim fakat kaydet dedikten sonra taahhütname ekranı çıkacaktır diye yazmasına rağmen kılavuzda, böyle bir ekran çıkmıyor. Çıktı alamıyorum. Kaydet dediğim zaman, tamam mamam diyip sistemden logout ediyor.

    Bu çıktıyı nasıl alacaz arkadaş.

    Bir de, 88'den daha erken doğduğum için, askerlik belgesi gerekiyor sanırım. Ben 1-2 sene önce tecil ettirmiştim askerliğimi. Aralık2011'e kadar. Askerliğe gidip durum belgesi alacağım sadece değil mi?



  • Evet arkadaşım askerlik şubesinden al ve gönderilecek evrakların arasına ekle.

    Bu arada bende alamadım sistemden çıktıyı... Nasıl yapacağız bilen varsa lütfen yardım etsin yarına tamamlayıp evrakları göndermek istiyorum bir an önce malum vakit kısıtlı.
    Sisteme girdim üst tarafta harç bilgileri çıktı en alt tarafta (solda) Kayıt İşlemleri var. Online kayıt yap dedim taahhütnameyi onaylayıp nüfus bilgilerimi girdim. *Bu arada Birim bilgileri (Okul diploma puanı ve tarihi) bunları giremedim siz girebildiniz mi ? / + Kaydet dedim bir sayfa açıldı yazdır dedim yazdırmadı problem oluştu dedi ve sayfayı kapattı. Bir daha da aynı sayfayı açamadım lütfen bilen bir arkadaş yardımcı olsun. Ne ararsam bulduğum bir forum lütfen bunu da bulayım!
    Çok teşekkürler yazacak herkese.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.