Şimdi Ara

İSTANBULDA CHP'NİN KAZANMASI VATANDAŞA NEDEN FAYDALI(Gelin Açıklıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbulda CHP ' li belediyenin iktidarda olması İstanbul halkına faydalı aslında. Bakın son 3-4 yılda hükümet ayrı metro hattı açıyor belediye ayrı açıyor. Bu durum rekabeti doğuruyor. Rekabet de vatandaşa yarıyor. Son 5 yılda hem ibb nin hem de ulaştırma bakanlığının yaptığı toplam metro hattı, 2019 öncesi son 20 yılda yapılan metro hattlarının toplamından daha fazla. Bu rekabet kesinlikle devam etmeli. IBB merkezi hükümette olmamalı yani muhalefette olmalı ki rekabet devam etsin.


    Rekabet her zaman vatandaşın yararınadır. Bakın izmire kayseriye yozgata. Ceketini koysa akp veya chp başkan çıkarıyor buralarda. Ne yatırım var ne bişey.




  • izmiride akp kazanması lazım ozaman halkın büyük çoğunluğu ekonomik yada ideolojik atıcak bu seçimde metro tetro tırı vırı %85+ nın umru bile değil.

    ekonomi iyi olsaydı ekremin kazanma ihtimali %0.5 di.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Mart 2024; 15:51:30 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    İzmiri akp kazanırsa izmir için hayırlı olur zaetn aksini iddia etmiyorum. Çalışmazsa hemen yollar ama izmirli oraya yatmaya giden çok bekler.


    Metro tırı vırı? 100 km den fazla metro yapılmış istanbulda millet deli gibi kllanıyor yeryüzü trafiğinden bıktığı için. Diğer şehirler için önemsiz olabilir ama istanbulun trafiğinin tek çözümü metrodur. Halkın gözünde bu sebeple önemi büyük.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.