Şimdi Ara

İstanbulda hangi büyük inşaat firmasına güvenilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2 yıldır İstanbulda yaşamaktayım ve mesleğimi burada devam ettireceğim için emekliliğe kadar yüksek ihtimalle İstanbuldayım. Bu sebepten aile ile birlikte bir ev alma kararı içine girdik. İstnabulda merkeze ve ulaşıma yakın bir konum olarak Cevizlibağ-Davutpaşa dolaylarından veya Maslak dolaylarından 3+1 site içi ev bakmaktayım. Fakat hangi sitenin ismini google a yazıp google yorumlarını ve şikayet sitelerinden şilkayetleri okusam ya evler su alıyor ya ses yalıtımı sıfır ve neredeyse hepsinde site yönetimi ilgisiz olduğunu bu sorunları çözemediklerini görüyorum.

    Özet: Hangi büyük inşaat firmasının projelerine güvenebilirim?

    Şu anda bölgedeki projeler

    1)Avrupa Konutları Kale-Kale2 (En kafama yatan buydu fakat dün gece şikayet sitesinde 2-3 yorum gördüm evlere rutubet geliyor yönetim ilgilenmiyor falan)
    2)Nef inistanbul topkapı (Google yorumları ve şikayet sitelerinde en çok şikayeti olan proje. Prizlerden hava girmesi, ses yalıtımı sorunu, hava boşluklarından koku gelmesi vb.)
    3)Beyaz Park Topkapı (Yeni bir site yine google yorumlarından yönetimin kötü oluşundan verile sözlerin hiç tutulmadığından bahsedilmiş)
    4)Sur Yapı Topkapı (Daha proje aşamasında)
    5)Mashattan Maslak (Dairelerin iskanı galiba yokmuş ve bu konu yılan hikayesine dönmüş. Aidatları da çok yüksek bir site)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.